onsdag 24 februari 2010

JAG HAR FÅTT KLI...

... i ögonen!
Jag blir lika förvånad varenda år att det börjar klia redan i februari/mars. Det kan inte vara annat än någon sorts pollen jag reagerar på. Men grönskande och blommande träd och växter känns ju ganska långt bort nu.
Kanske är det så att de kommer från sydligare breddgrader med vindarna. Eller så är det så att våra träd som faktiskt börjar förbereda sig för våren.
För jag väljer att se det som ett sant vårtecken mina vänner.

Våren är på G!

9 kommentarer:

 1. Känner igen det där. Andra år har jag fått börja med allergipiller redan i januari men ännu klarar jag mig. Förutom min allergi mot luftföroreningar :S som jag medicinerar hela året.

  SvaraRadera
 2. Då kan jag varmt rekommendera dig att åka till Enköping och Mattias.
  Hans supermetod måste du testa.
  allergifri.net

  kan sätta rätt så mycket på att du kommer att bli allergifri om du gör det.. inga mer besvär!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Känns ju lite otroligt att pollensäsongen redan är här, men alla tecken som tyder på att våren närmar sig tar vi tacksamt emot.

  SvaraRadera
 4. Våren på G!! ljuvligt MEN vabb o kli i näsan 'är ju inget kul!! Ja inte ser jag nåt grönt så långt ögat når! Kan det inte va damm från allt rensande? ;))
  Kanske får du damm från oss andra också....hehe!Jag hittade massor bakom torktumlare och tvättmaskin och ovannpå skåpen och lite i.....
  Nu har jag rapporterat lite rensning!
  TACK för din inspiration Ulrika!
  STOR KRAAAAM!

  SvaraRadera
 5. Det är ju positivt att våren är på G och ljuset är tillbaka. Men jag tycker synd om alla pollenallergiker.

  SvaraRadera
 6. Det kan även vara mögel som du reagerar på, jag vet många som får "pollen" känning nu fast det bara är mögel från blad och jord som förmultnar. Men jag brukade börja medicinera i slutet av mars uppe i Umeå och räknar med en månad tidigare här i Gbg så det kan nog mycket väl vara nå sånt. Eller så är det förkylningen du har hemma. ;)

  SvaraRadera
 7. Det är hassel och al som sätter igång så här tidigt. Jobbigt som fan, för det är inte så många som tror på att snörvlandet inte smittar. Jag får förklara mig varje år så här dags, men som tur är är mitt överstökat när björken och allt gräs börjar blomma.

  *snörvel- och klisympatier*

  SvaraRadera
 8. Stackars dig...men HEJA VÅREN!!!
  Kram på dig fina!

  SvaraRadera
 9. Kicki - visst känns det lite märkligt att behöva börja så tidigt!

  Fokus mot framtiden - jag har som tur är inte så jättestora problem. Vissa år är det knappt märkbart, andra mer påfallande. Jag ska har Mattias i åtanke hur som helst. Tack för tipset!

  Skaparglädje - så är det :-D!


  emsa - ja du kanske har rätt. Ni aknsek dammar ner mig ;-). Jag är överkäsnlig mot damm också, men det känner jag av som nysningar och snuva. Nu känner jag bara av ögonen, så då är det pollen. Tack själv härliga Emsa!

  Siv - ja det finns många som har det betydligt värre än vad jag har det.

  Frk Nyfniken - mögel är jag JÄTTEallergisk mot och känner av direkt i luftvägarna. Så det är jag ganska säker på att det inte är. Det känns som gammal hederlig pollenallergi trot eller ej.

  Yasha - åh, en "allergisyster" som förstår vad jag prata om ;-). Jag hoppas att det inte blir alltför jobbigt för dig. Själv brukar jag för det mesta ha det ganska lindrigt som tur är.

  Helena - inget ont som inte har något gott med sig ;-)! Kram tillbaka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...