onsdag 24 februari 2010

DEN OFRIVILLIGE VABBAREN...

... det är jag det!
Det är klart att det aldrig är roligt när barnen är sjuka, inte minst för dem. Men nu är det som det är. Max har varit sjuk hela veckan och vi har som tur var kunnat få lite hjälp av farmor och farfar som barnvakter i början av veckan. Nu är två av tre barn sjuka och hemma och jag får vara hemma och vabba.
Det här är en sådan typisk situation då man skull kunna förbanna läget = snor i massor, hög feber och hosta toppat med sömnlösa nätter. Dessutom är det aldrig roligt att vara hemma från jobbet med vetskapen att någon annan får göra mitt jobb + sitt eget...

Valet är alltså att gräma sig hemma över allt elände som det innebära att ha sjuka barn och det dåligs samvetet över att "ställa till det" på jobbet.
Eller att göra det bästa av situationen.
Jag väljer det sistnämnda
Jag tackar gudarna för att Ipren får bort de värsta febertopparna och skänker en oändligt tacksam tanke till "uppfinnaren" av Nintendo Ds. Det gör sjuka barn betydligt mer lätthanterliga och välmående mellan varven.
Jag tänker passa på att rensa och röja en massa nu når jag ändå är hemma och när barnen är sysselsatta med annat. Sedan ska vi nog hinna med lite mys tillsammans också.

Hur ser din dag ut?1 kommentar:

 1. Det där vabb-dilemat känner jag igen mig i.
  Här vaknade vi kl. 3 i natt av att yngsta dottern var magsjuk.
  Inte kul :(
  Som tur är så har vi sportlov denna veckan, så vi behöver inte vabba.

  Hoppas du får en del rensat :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...