tisdag 5 januari 2010

VÄLKOMMEN

som "Certifierad och Registrerad Bloggföljare" Nilsson.Per! Roligt att du har hittat hit och jag hoppas att du kommer att trivas. Jag kan inte se om du har en blogg som jag kan länka till - om du har det, så hör gärna av dig så lägger jag upp en länk här!
Uppdatering! Så klart att det finns en blogg att läsa, och inte vilken blogg som helst utan superfina "Vita Villans rum: en blogg om det njutbara i livet". Sån't vill vi ju ha massor av! Den "hemliga" boggskribenten är inte alls en "Per" utan en kvinna som beskriver sig själv så här: "Jag är 36 år och bor i mitt drömhus Vita Villan med man, barn och två katter. Kämpar mot kaos och tidsbrist. Ibland vinner jag :)".
Kika in och inspireras och njut vettja.

5 kommentarer:

 1. Jag har en blogg. Vita villans rum.
  Jättekul att få följa din blogg!

  SvaraRadera
 2. vitavillan - sådär ja, nu har jag länkar till din jättefina blogg :-D!

  SvaraRadera
 3. Här har jag hittat en härlig inspirarande blogg!
  Det som förde mig hit var en länkning om Rensa i röran.
  Något som jag har påbörjat, redan före jul, och fortfarande är i full gång med, men vore inte fel att gå med här i utmaningen och bli peppad av alla er andra!
  Så: jag är med!

  Ha en bra dag!
  En EGOdag?!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Jag har bestämt mig nu! Klart jag vill vara med! Har boken "Rensa i Röran" av Karen Kingston sen tidigare och då gav den en enorm energi att rensa, vilket jag också gjorde. Helt klar blev jag ju inte och nu har det börjat "gro igen" igen. "Droppen" som fick mig att bestämma mig var listan jag hittade på skrivbordet med sommarsemesterns "rensaprojekt", jag kom visst halvvägs, om ens det.
  Har en ny blogg att länka till: http://akfblogg.blogspot.com/

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...