tisdag 5 januari 2010

17 GRADER KALLT UTE OCH JAG LÄNGTAR...... efter att få stöka undan all jul nu. Sedan längtar jag efter ett stor fång fräscha tulpaner. Det är inte mycket som går upp emot säsongens första tulpanbukett. Det frasande ljudet när man sätter ner blommorna i vasen måste bara vara ett av de bästa ljuden ever...
Jag lovar återkomma inom en snar framtid med en egenfotograferad tulpanbukett från mitt köksbord (när jag har köpt en). Bilden ovan är "lånad".


5 kommentarer:

 1. Är lika fullständigt, sanlöst förälskad i Tulpaner! I min värld är det den vackratse blomma som finns! och eftersom jag fyller år nu i Januari, så är en bukett vita tulpaner standard från min mamma =)

  Plockade precis undan julen, mörkt, men skönt =)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Miss M -tulpaner is the shit :-D! Det talar om att våren är på väg. Vad skönt at fått stöka undna julen. Jag ska förhoppningsvis hinna med det mot slutet av veckan. KRAM

  SvaraRadera
 3. Mina favoritblommor är just tulpaner. Tänk att nu får man ladda vaserna med dessa underbara glädjespridande blommor. Idag hade vi middag med vänner och dessa hade med sig ett fång med röda tulpaner. Jag blev så glad ända in i själen.
  kram

  SvaraRadera
 4. Vipsan - Åh, lyllos dej! Fast det är du verkligen värd, ett fång vackra tulpaner. KRam

  SvaraRadera
 5. Såg att de första tulpanerna anlänt nu! Men vågade inte köpa och ta hem i den rådande -17 grader kylan...brr...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...