torsdag 7 januari 2010

SPÄNNANDE DAG!?!


I dag ska det pratas och diskuteras. Jag ska prata med min chef (en av dem, för jag har två p.g.a två olika jobb) om FRAMTIDEN.
Jag har arbetat som coach och varit anställd på deltid i två år nu. Jag ÄLSKAR att coacha. Fast jag tycker inte om begreppen coach/coacha – önskar att det hette något annat. Hur som helst är dessa möten med människor så fantastiskt spännande och inspirerande och tacksamma. Jag vill göra det MER. Inte bara på deltid. Nu har jag tryck på ”varningssignalen” för att tala om att jag inte vill vänta på heltidsjobbet som aldrig verkar komma.
Hur är det man säger? Om inte berget vill komma till Mohammed så får Mohammed komma till berget – eller var det tvärtom? Om inte något väldigt drastiskt inträffar väldigt snart så kommer jag istället att starta verksamhet i egen regi. Jag börjar till och med längta efter det. Smider planer. Gör uträkningar och tänker praktiskt och taktisk.

Och frågar mig många gånger:
Kan jag göra det här?
Finns det kundunderlag?
Vågar jag?
Kommer jag att ”överleva” om jag INTE tar det här steget?


Att jag är inne på rätt spår med coachandet, det är jag övertygad om. Att få förmånen att följa de kunder jag coachar och se dem växa och utvecklas är fantastisk och mitt bästa betyg.

Vi får se vad dagen kommer att ge.
Jag ser fram emot den med spänd förväntan.


7 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  GO GIRL!!!!
  Stort lycka till.
  Håller både tummar och tår för dig.
  Både idag och men mer för vad som kan komma att bli i framtiden. Jag tvekar inte en sekund att du kommer att lyckas som egen:-).
  De varmaste kramar
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hoppa. Våga. Vinn!!

  kram

  SvaraRadera
 3. Frk Fri - Tack :-D!

  Pernilla - Tack goa du! Ja du vet ju hur det är att vara egen företagare nu. Måste komma och hälsa på i din butik. Längtar! KRAM

  Fokus mot framtiden - Jag har hoppat och befinner mig svävande i luften ;-)..

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Hoppas att samtalet gick finfint :)) Kram

  SvaraRadera
 5. HEj Ulrika! Tycker inte heller riktigt om ordet "coacha" - det har liksom börjat urvattnas och överanvändas lite för mycket.

  Kanske kan du göra ett inlägg där du ber dina läsare hitta på nya bättre ord? Du kommer ju att bli än mer unik och säkert sticka ut än mer om du använder ett annat ord :)

  Ett exempel på samma idé är utbildningen i Naturkosmetik som alldeles nyligen bytt namn till Ekologisk Hudvård istället - känns betydligt mer 2010 och säger tydligt vad det är man erbjuder.

  Lycka till =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...