torsdag 7 januari 2010

HUR GICK DET I DAG DÅ???

Ja, med samtalet med chefen alltså - det om framtiden.
Hur är det sångtexten går: - The future's so bright I´ve got to wear shades.
Det må vara en lätt överdrift, men jag vill välja att se det så.
Samtalet gick bra. Chefen vill anställa mig på fulltid och hoppas kunna göra det inom tre, max fyra månader. Det är jag absolut intresserad av, MEN jag tror inte att det kommer att gå så fort.
Men jag har bestämt mig för att ge de några månader i början av året. Samtidigt ska jag dock se om mitt hus och parallellt förbereda för start av egen "buisness".
Som jag har skrivit om tidigare så har jag redan påbörjat mitt kariärrmässiga förändringsarbetet och jag kommer snart att efterlysa lite frivilliga deltagare som är intresserade av att få testa gratis coaching mot att ni är med och utvärderar min arbetsmodell.
Jag återkommer om det!

Det finns massor att ordna med i dessa förberedelser och en av de stora och VIKTIGA frågorna är skapandet av en SUPERINSPIRERANDE HEMSIDA. Är det någon som har "känningar i branchen" så får ni gärna kontakta mig! Jag kan redigera en del (är webredaktör på båda mina jobb), men har ingen som helst kunskap i hur man startar upp en och "layoutar" en schysst hemsida. Så jag behöver ett PROFFS till hjälp. Ekonomisk kompensation inom rimliga gränser utlovas ;-).


gif-banner 468x60dam

4 kommentarer:

 1. Hej vännen
  jag kan göra hemsidor så länge det inte handlar om värsta flashiga sakerna....
  kan hjälpa dig om du önskar..!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fokus mot framtiden - Wow, du skojar!!! Jag behöver en hemsida (flashig nej, enkel, snygg och tilltalande ja) och om jag inte minns fel så hade du blivit av med din coach?!?!? Det låter som om vi kanske kan göra business på ett eller annat sätt.
  Mejla mig gärna sa att jag får din mejladress och telefonnummer, så kan jag höra av mig. Vi kan ju börja med den där fikan kanske ;-).
  Stor varm och innerlig kram till dig som erbjuder dig.
  ulrikagabriel@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Ja ibland e det bara sanlöst så bra det faller sig.
  Har mailat dig!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Åh vad spännande! Jag ska hålla tummarna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...