torsdag 7 januari 2010

HEJ HEJ MONICA, HEJ PÅ DIG MONICA!

Monica är ju en riktigt "gammal" bekantskap för mig. Jag tror att hon var en av mina allra första läsare faktiskt. Jag har följt hennes blogg "Tagga ner" precis lika länge. Monica skriver om viktiga saker som berör och det gör hon på ett alldeles lysande sätt. Sä här beskriver hon sig själv: "Så här i det så kallade mitten av livet, 50+, så jädrans... Ett styck enklare liv, tack! Jag har tröttnat på alla grejor som kräver saker av mej, ligger och dräller överallt och ändå kan jag inte låta bli att köpa fler emellanåt. Nu får det vara nog helt enkelt. Jag kommer året ut att dra åt spontanshoppandets tumskruvar, handla det jag verkligen behöver och inget annat, sen hoppas jag att det blir självklart att fortsätta i samma stil. Utmaningen blir att komma fram till vad man v e r k l i g e n behöver och målet med hela övningen är att landa i en sund och hållbar konsumtion. Dessutom ska massor av gamla saker UT! Nu börjar resan emot ett enklare liv, på spåret och genom dimman!"
Jag undrar om du inte har varit Bloggföljare tidigare Monica... Hur som helst så har du sett till att bli det nu (igen?) en gång för alla! Varmt välkommen är du, som alltid.

2 kommentarer:

  1. Hej Ulrika! Nej, jag har inte varit bloggföljare tidigare. Jag är över huvud taget jätteslapp med det, jag läser ändå lixom. Men nu så! Däremot har jag ju varit med i Rensa-i-röran förrut och kanske blir det en retur dit... Får se... :)

    SvaraRadera
  2. Monica - men du har ju följt med ändå ;-)! Du är välkommen att anmäla dig till utmaningen när du vill. Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...