tisdag 12 januari 2010

9 (!) NYA BLOGGFÖLJARE HÄLSAS VÄLKOMNA

Den 100 Bloggföljaren att ansluta sig blev som sagt Mats Petersson med bloggen "Chiles in Stockholm" - en härlig blogg om att odla chilipeppar i Stockholm. Skriven på engelska och jättefin och intressant.

Sedan har vi Annifey som har sett till att bli Bloggföljare. Varmt välkommen hit Anna! Jag kan inte se om du har någon egen blogg Anna, men om du har det hör av dig med adressen dit, så lägger jag ut en länk.
Uppdatering: Annifey har visst en blogg. Närmare bestämt "annifey.se: bara vanlig vardag". Annifey skriver själv att "Rensa-i röran utmaningen" är beroendeframkallande. Titta in till henne så får du se vilka rensningsprojekt hon har lyckats åstadkomma redan.

Härligt inspirerande "m" med bloggen "70 % garn" hittar du också i Bloggföljarlistan nu. Hos henne hittar du massor av inspiration i garnets tecken (såklart!). Dessutom bjuds vi nu på Årets Semeltest. Bara de underbara bilderna får det att vattnas i munnen på mig...

Vickan Johnell, välkommen hit som bloggföljare! Jag kan inte se om du har någon egen blogg som jag kan länka till ,men hör av dig med några rader om det är så.

Likså hälsar jag Konsumtant välkommen! Inte heller hos dig kan jag hitta någon "tillhörande blogg". Hör av dig om du vill att jag ska länka!

Och här har vi Ingmarie! vad kul att ha dig här! Ytterligare en mycket inspirerande bloggskribent som har bloggen "Ingmarie pysslar". Så här beskriver Ingmarie sig själv: "Är en Skåne tös som , ja jag tror jag fyllde 63 när det var sommar .Gift sen 45 år tillbaka .En dotter har vi som är sambo och har två töser .Bor nästan mitt i city under vinten och har en lite stuga en bit utanför staden,och där bor vi hela sommaren.Vi har haft de sommarboendet i 44 år, vi odlar lite av varje där och det är ju gott när man själv varit med om att sätta och så .Hösthallon har vi haft massor av i år ,vårt lilla barnbarn har gillat dom jättemycke, vindruvor har med varit god skörd ,och sen grönsaker, sockerärter ..mums att gå och nalla !"

Ingmaries blogg är fylld med fina bilder på allt tänkbart pyssel. Titta in och låt dig inspireras!


Och så säger vi hej till Eva allihopa: - Hej Eva!
Välkommen ska du vara. Eva hittar vi på bloggen "Ystrasystra", och där bjuds vi på vackra bilder, vardagsbetraktelser och härligt skön humor.
Det här är Evas ord om sig själv: "Jag är gift och morsa till tre tjejer 22,20 och 15 år. Har två underbara barnbarn - Oliver & Lukas. Jag är sjuksköterska och jobbar i Hemsjukvården. Mitt bloggande beskriver mitt så kallade liv - oftast med en portion humor, ibland mer seriöst för jag är ibland lite grubblande av mig. En annan sak som upptar min tid just för tillfället är jakten på huset med stort H! Bor i parhuslägenhet nu och drömmer om en egen täppa och gott om plats för den växande familjen."

Monica kan även hon numera kalla sig "Certifierad och Registrerad Bloggföljare". Kul att du vill vara med och välkommen! Hör av dig om du har någon blogg jag kan länka till.
Uppdatering! Självklart har även Monica en blogg, och inte vilken blogg som helst utan "Hela mitt liv..en supermorsa". En härlig Västeråstjej är hon dessutom som beskriver sig så här: "..enkel,glad,jobbig,lugn, hysterisk, smått galen, humoristisk,allvarlig,djup, empatisk..särboboende och HAR varit en hårt arbetande undersköterska.. NU i väntan på omplacering..
Tar trots alla kloningsförsök dagen som den kommer! Kliv in I HELAMITTLIV..
ÄR mamma till en 16 åring..14 åring och en 10 åring..mitt liv är stort och fullt vardag som helg,mindre bra dagar,bra dagar, härliga dagar,tokiga dagar,helt omöjliga dagar,bara så gott att leva dagar. Det är lagom rumsrent..beror på läsarnas nerver..hur som helst så skriver jag med glimten i ögat..Simma lugnt;)".


Som etthundraåttonde Bloggföljare att ansluta sig har vi då sköna Bitte. Kul att du vill vara med och känna dig varmt välkommen! Bittes blogg heter "Volym och styrka - på mitt sätt". Så här skriver Bitte om sig själv och sitt bloggande : "I början av -09 bestämde sig denna fulltuppande fembarnsmor för att fixa träningen med hjälp av extra press från bloggandet.
Med tiden så har det blivit en mer blandad blogg, glädje o sorg, hantlar o mat surras det om i olika modijanger. Väntade du dig en ren träningsblogg är jag ledsen att göra dig besviken. Sorry, men så'n är jag. Andra ämnen lär göra sig påminda mellan motionsrapporterna, skriva är bara sååååå kul! Om du tar dig tid att stanna till kanske du hittar nåt intressant trots allt?
Är sedan februari 2009 även LCHF:are - min mage tackar mig varje dag -så det blir nog en del sånt också. Läs det du vill och kommentera gärna!"
En riktigt inspirerande blogg och kvinna med andra ord, som ni kanske förstår.

Återingen varmt, varmt välkomna allihopa! Det gläder och smickrar mig att ni har blivit bloggföljare. Jag hoppas att ni vill vara med och dela med av era tankar och erfarenheter, för det ger definitivt min blogg ett mervärde.

5 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Ja, jag har också en blogg.
  Adressen är http://x-pyssel.handarbete.blogspot.com

  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 2. X-blog - VEM är det som vill ha länken? Du får ursäkta, men ni är så många nu som ska länkas till, så jag måste få så mycket hjälp som möjligt med att koppla ihop rätt person med rätt blogg. Hör av dig med ditt namn bara, så fixar jag länkningen;-). Tack för omtanken!

  SvaraRadera
 3. Här ute i bloggvärlden går jag under x-blog.
  Anmälde mig till Rensa i röran-utmaningen också, men vet inte om jag gjorde det under rätt inlägg... Så, nu gör jag det igen =)

  SvaraRadera
 4. X-blogg -då är jag med (hoppas jag). Jag har skrivit upp dig på rensalistan och lagt upp din länk. Vad snyggt du har fått garderoben :-D!

  SvaraRadera
 5. Visst har jag en blogg;)http://helamittliv.blogspot.com/
  Där jag skriver om livet som ensamstående mamma till två tonåringar och en på snart i dagarna 11 år. En blogg om vardagen i sitt slag hemma hos mig.
  ..mindre bra dagar,bra dagar, härliga dagar,tokiga dagar,helt omöjliga dagar,bara så gott att leva dagar. Går under namnet Supermorsan!;) Mpgottkramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...