onsdag 13 januari 2010

HEJ FIA!

Välkommen som Bloggföljare! Fias blogg heter "FIA's blogg" - smart va ;-)! Så här presenterar sig Fia på sin blogg: "Vill du ha mode- och inredningstips får jag be dig söka vidare. Inte för att jag inte kan, utan för att det redan finns för många bra bloggar om just detta. Här får du följa min osminkade vardag som sambo och nybliven mamma till en underbar flicka som föddes 091030.
Jag tycker livet blir mycket lättare om vi tänker positivt och jag försöker leva efter detta och även inspirera andra till det.
Älskar film, lördagar, att organisera, inredning och mode (även om det inte alltid ser ut så). Tycker inte om slentrian, ögon, skrikiga gitarrsolon eller kyla. Vill du pigga upp mig är jag inte svår: ge mig en bit choklad eller dra ett skämt ur en Jim Carreyfilm. Det räcker för att jag ska dra på smilbanden. En kul fest funkar också."

Hälsa på hos Fia vettje!

2 kommentarer:

  1. Shit! Fick en smärre chock när jag fick syn på mig själv här hihi. Tack för välkomnandet och tipset till alla andra =) Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Fia - tack själv för att du vill vara med i "mitt" härliga gäng ;-)! Hoppas några nya bloggläsare hittar till dig nu också.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...