fredag 16 oktober 2009

JAG ÄR GRYMT IMPONERAD!

I onsdags kväll runt 22-snåret klickade jag hem MIN klänning från Bubbleroom. De lovade 3 - 7 dagars leveranstid, vilket jag tycker är helt ok. På torsdag morgon fick jag ett mejl om att min klänning var packad och låg på posten i Göteborg. I dag vid lunch fick jag ett sms att klänningen fanns att hämta på mitt utlämningsställe. Det kallar jag bra service och snabb leverans!
Och klänningen?
Den var alldeles underbart och passar mig PERFEKT!
Jag fick en fin sjal som present också.
I like Bubbleroom :-D!!!

Dessutom gillar jag märket Desigual! Om jag hade designat kläder (vilket jag faktiskt har gjort en gång i tiden ;-)...) så hade de sett ut som deras.
Kolla denna underbara kappa!
Eller imponeras av deras design på hemsidan.

I mitt jobb som coach jobbar jag med människors insida. För visst stämmer det som man brukar säga att det är insidan som räknas. Men utsidan har så klart också betydelse. Framför allt i den bemärkelsen att man ska kunna känna sig nöjd och harmonisk med det man har. Det bästa är när det blir en "perfekt match" - när utsida och insida harmoniserar och matchar varandra.
Det är därför JAG har blivit ett fan av Desigual.

6 kommentarer:

 1. Ja visst är det så att bra service gör att man återkommmer som kund:))
  Kul att du blev så nöjd med klänningen.
  /Ingela

  SvaraRadera
 2. Fokus mot framtiden - jag kommer definitivt att återkomma. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. härligt m snabb leverans o bra service!

  SvaraRadera
 4. Ja vilken klänning! Den vill jag också ha. Så sprakande färger gör ju en glad. Att servicen var bra gör ju inte saken bättre.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hur är klänningarna i storlek? Jag funderar på att köpa en men vet inte hur de är i storlek?

  Kramis
  M I N D I
  http://julswappen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Mindi - De säger att man ska gå upp en storlek då det är spanska storlekar, vilket jag gjorde. Jag köper normalt M, men valde nu alltså L. Jag tycket dock att just den här klänningen var ganska så normal ( = svenska storlekar). Jag behöll min ändå eftersom jag är lång så faller den snyggt ändå.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...