tisdag 6 oktober 2009

HJÄRTINNERLIGT VÄLKOMMEN LOBA!

Så härligt du är "Certifierad och Registrerad Bloggföljare" nummer 50.
Det kräver nästan en fanfar - tutelituuuuuuut!
Loba skriver bloggen "Loba & Livet: om livet i väntan på det efterlängtade." Det är är hennes egen bloggbeskrivning:
"Den här bloggen startades när jag, som ensamstående, försökte bilda familj via insemination (6 st) och IVF (1 st) i Danmark, eftersom detta, idiotiskt nog, inte är tillåtet i Sverige. Så dök envise M upp och jag fick tänka om. Nu verkar det som att jag inte blir av med honom, så vi försöker tillsammans istället (trots att han äter kött ;). Under tiden skriver jag om det som berör mig. Hoppfulla gravtester, längtan och vårt liv tillsammans blandas med tankar, magi, en hel del veganmat, foto och ständigt återkommande äggasjuka".
Varmt välkommen och hoppas att du kommer att trivas!

3 kommentarer:

 1. Nämen, nu rodnar jag nästan ;)
  Tack, det ska bli spännande att ta del av det du skriver!

  SvaraRadera
 2. Oh, you gotta love that Loba... Ulrika, jag tror att du kommer gilla hennes blogg också! Den är också inspirerande =)

  SvaraRadera
 3. Loba - tack detsamma! Jag har så klart varit inne och tjuvkikat hos dig och ser att vi bland annat delar samma intresse för Ayurveda och detox... Trevligt med nya inspirerande bloggar att följa!

  Jessica - Jag förstår det ja:-D! Vi delar flera intressen så jag är övertygad om att hon kommer att inspirera mig. Tack Jessica som var den "felande länken" mellan oss ;-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...