lördag 22 augusti 2009

VÄLKOMMEN CAMILLA!

Nu har även Camilla med bloggen Camillas tankar blivit "Certifierad och Registrerad Bloggföljare". Camilla bloggar om sina tankar kring mat, miljö, scouting, familjeliv och en del annat.

Camilla är inte en ny bekantskap, utan har varit en trogen läsare och deltagare (bokcirkel, utmaningar) ett tag, men nu har hon alltså tagit steget att bli en offentlig följare.

Känn dig som alltid varmt välkommen här Camilla!

3 kommentarer:

 1. Tack, tack! Det känns härligt att bli omnämnd även om jag, som du skriver, redan har följt din blogg ett tag nu. Titt som tätt ger din blogg mig en tankeställare i ena eller andra riktningen.Framför allt smittar din positiva energi av sig.

  SvaraRadera
 2. Vad krävs det för att bli en "certifierad" följare - har ju dig på bloglovin...ler...
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Camilla - Tack Camilla :-D!

  Lotta - Det är inte svårt alls, du klickar på google-ikonen där det står "Följ" och registrera ett Googlekonto (lätt och kosntadsfritt). Då får du en ikon bland de andra bloggföljarna som länkar till din blogg om du vill det.
  Det går ju naturligtvis jättebra att följa via bloglovin eller RSS, men genom att vara "Certifierad och Registrera Bloggföljare" så har jag bättre koll på vilka som är "trogna" följare.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...