fredag 24 juli 2009

NÅGON SOM MÄKTE ATT JAG FUSKADE?

Ja, i utmaningen som jag redovisade i det förra inlägget.
Meningen var att jag skulle skriva 10 "djupa hemligheter" om mig, men av misstag råkade det bara bli 7.
Men rätt ska vara rätt. Jag kompletterar med tre till:
 1. Jag är utbildad designer/stylist och har haft eget i Västerås. Jag har sytt och designat till popstjärnor, adeln och "vanliga Svenssons". Mina designer var ibland av det lite udda slaget. Vad sägs om en klänning sydd av wettexdukar eller en brudklänning i vitt skinn dekorerad med guldsprayade farfalle pasta?!? Höll många kurser och föreläsningar om hur man ska klä sig för att ta sig ut som bäst = framhäv dina fördelar så mycket du förmår och lura ögat genom att trolla bort det du är missnöjd med. Jätteroligt att jobba med, men tufft att livnära sig på i en stad som inte är tillräckligt stor.
 2. Drömde om att bli journalist när jag gick på högstadiet. Tyvärr "dog" den drömmen när min svenskalärare vill uppmuntra mig genom att ge mig speciallektioner i svenska så att jag skulle kunna förverkliga min dröm. Hur coolt är det att få speciallektioner på högstadiet?!?!?
 3. Om jag blev ekonomisk oberoende skulle jag starta eget. En feel-good inspirerad mötesplats där jag skulle jobba som inspiratör, coach, samtalspartner, lyssnare, föreläsare, motiverare och medmänniska. Jag skulle ha ett mysigt litet kontor dit alla var välkomna för en pratstund och en fika. det skulle vara en mysig lokal där alla skulle kunna känna sig välkomna. Någon som vill investera i en buisness ;-) ???

Så där ja, nu har jag fullföljt utmaningen!

3 kommentarer:

 1. "Drömde om att bli journalist när jag gick på högstadiet. Tyvärr "dog" den drömmen när min svenskalärare vill uppmuntra mig genom att ge mig speciallektioner i svenska så att jag skulle kunna förverkliga min dröm. Hur coolt är det att få speciallektioner på högstadiet?!?!?"

  VA!!! är det sant, samma här, och min lärer Sören ville detsamma med mig *spooky*. Dessutom är vi båda beteendevetare idag =) amazing....

  SvaraRadera
 2. Miss M - Min lärare hette Carina, så vi är nog inte samma person i varje fall;-)...

  SvaraRadera
 3. *S* Blev nästan rädd för det ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...