torsdag 11 juni 2009

STORT INTRESSE FÖR MÅ-BRA UTMANINGEN

Så roligt att det är så många som redan har anmält sitt intresse till att vara med i den första Må-Bra Utmaningen - ÄTA LÅNGSAMT OCH NJUTA AV MATEN.
Det går självklart bra att fortsätta att anmäla sitt intresse, vilket man också kan göra under tiden som utmaningen pågår. Skriv bara ett inlägg där du anmäler ditt intresse.
Meningen med Må-Bra Utmaningen är att vi tillsammans ska prova på små, men viktiga förändringar som förhoppningsvis kommer att öka vårt välmående och vår hälsa. Genom att göra det tillsammans kan vi peppa varandra och lära oss av varandras knep, tips och ideer. Kanske söka stöttning och pepp om det behövs.
Jag kommer att skriva mer om den första utmaningen i helgen innan den drar igång på måndag. Berätta om lite mer konkret vad du kan tänka på och vilka fördelar vi kan förvänta oss av att ändra på vårt "mattempo". Ni kan känna er trygga i att det kommer att vara så enkelt att ni alla kan klara av den oavsett förutsättningar. Det är den perfekta utmaningen att jobba på under sommaren, oavsett om du befinner dig på hemmaplan eller på semesterresa. Du kan alltid se till att äta långsamt och njuta av det du stoppar i munnen.

4 kommentarer:

 1. Det är en riktigt bra utmaning Ulrika, Jag är proffs på att kasta i mig mat...
  Jag är med, tror jag;))

  SvaraRadera
 2. Oups.. ser att du länkat mej till min andra blogg.. Jag är inte aktiv där - så här är adressen till min 'riktiga' blogg:
  http://kockenmammanofritiden.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Jag är mer än gärna med på din utmaning. Har just gått i matnärvarotankar så utmaningen kommer hur lägligt som helst.

  SvaraRadera
 4. Jag hoppar på utmaningen. Behöver verkligen sluta kasta i mig maten och njuta av den.
  http://kiasviktresa.blogspot.com/

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...