torsdag 4 juni 2009

JAAAAA, JAG VILL DOFTA SOM CHOKLADDOPPADE KÖRSBÄR!

Jag har inte provat själv ännu, men jag blir så frestad av dofterna från "Library of Fragrance" att jag måste beställa några för att prova.
Dofterna är framtagna för att stimulera våra minnen. Forskning har visat att just genom dofter kan vi väldigt lätt komma i kontakt med våra minnen.
Vad sägs om att till exempel få dofta:

Cinnamon Bun
Cotton Candy
Clean window
Holy Water

Play-Doh (äääälskar den doften...)
Popcorn, eller
Ocean

Det finns massor av fler dofter att välja på. Någon som har provat?
Flaskorna kostar från 150.- och innehåller 30 ml. Kolla in alla de fantasifulla dofterna på Eleven.se.4 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt provat och jag måste säga att jag blev besviken, för de doftar väldigt syntetiskt och påminner inte alls om det de ska dofta =( MEN däremot gör "Cleans" dofter det, de är underbara =)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte provat dessa, men håller med föregående "talare" om att "Cleans" dofter är ljuvliga...min favvo är "ren tvätt". Enda nackdelen är priset.

  SvaraRadera
 3. Miss M - jag kan tänka mig att det kan vara svårt att "få till" en autentisk doft, men hoppas att de har lyckats med några.Jag ska testa - det vågar jag eftersom de inte är dyra ;-)...

  tant t - Clean har jag provdoftat på och de luktar verkligen underbart.

  SvaraRadera
 4. Jag har "Gin & Tonic" i badrummet och använder den då och då. Den är lätt, och jag gillar den mycket. En kompis köpte "Dirt" och "Cannabis" och de är med bra, så jag är positiv till "The Library of Fragrance". Annars använder jag oftast dofter från DKNY, Armani och Boss.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...