onsdag 20 maj 2009

TIME OUT

Jag tar Time out från bloggen några dagar.
Har fått lite oroande besked angående sonens hälsa (inte livshotande, men ändå) samtidigt som min jobbsituation troligtvis kommer att förändras på ett sätt som jag inte önskar till hösten.

Bitar behöver falla på plats.
Jag måste få fundera och reflektera.
 • Hur löser du situationer du ställs inför som du känner att du inte riktigt kan hantera på direkten?
Passar samtidigt på att önska er alla fantastiska, inspirerande och generösa bloggläsare en riktigt härlig Kristi himmelsfärd - helg. Jag ska se till att njuta av mina nära och kära jag också.

Stor och varm kram från Ulrika

13 kommentarer:

 1. Klokt av dig att ta time out!
  Sköt om dig och familjen. Hoppas verkligen det ordnar sig på bästa sätt! Kram

  SvaraRadera
 2. Det var tråkigt att höra Ulrika. Håller tummarna att allt ska bli till det bästa...

  Angående frågan om hur man löser nåt jobbigt som dyker upp så är det så här för mig.

  Först nervös/orolig i hela kroppen, intensiv dialog i huvudet som jobbar med nån slags problemlösningsmetod, ångest på morgnarna. Känns bättre om jag får prata med nån.
  Sen kommer nästa fas när det hela "lägger sig" lite, allt lugnar ner sig i kroppen och knoppen och logiken/accepterande-tänket har infunnit sig.

  Så jag tror inte att jag löser någonting egentligen utan jag bara lever med i de olika faserna och jag har lagt märke till att det är de här olika stadierna som jag går igenom - ungefär lika varje gång, men lite olika starka beroende på hur allvarlig/hemskt händelsen är.

  Varma kramar och Lycka till - med allt!

  SvaraRadera
 3. Det var klokt av dig! men jag kommer att sakna uppdateringen ;-) Hoppas att du kommer igen snart! Kram

  SvaraRadera
 4. Ta vara på dig och sköt om familjen!

  Jag brukar köra SOAL på sådana saker, som jag skrev om för några dagar sedan. Kan jag inte göra något just för tillfället så bestämmer jag när jag ska tänka på det, t.ex. under Bolibompa. Fast det är ju svårare att tillämpa ju tuffare problemen är.

  Stor kram!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Jag brukar leva efter "det ordnar sig", men när det väl kommer till kritan och allvarligare problem dyker upp så fungerar det inte längre. Då vänder jag och vrider på problemen och försöker prata med alla möjliga för att få nya infallsvinklar/lösningar.

  Hoppas att det ordnar sig på bästa sätt för dig och familjen.

  SvaraRadera
 6. Åh, Ulrika... Hoppas att allt blir bra igen snart.

  Min brorsa brukar säga "Ibland måste man välja bort något bra för att uppnå något bättre" Bra att välja bort bloggen ett tag alltså... Brorsan brukar också säga "Nej Jessica, DET fixar sig inte. DU fixar det. DU kommer att göra det!" Då brukar jag orka tänka ett varv till på vad jag själv orkar/kan göra mer åt eländet. Sjukdom hjälper det kanske inte emot, dock... Men ändå kan man orka ett varv till.

  Kramar från Jessica

  SvaraRadera
 7. Har precis gjort detsamma. Tänker på dig Ulrika och hoppas på ro för er alla. Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 8. Ta nu hand om dig och sonen. Hoppas allt ordnar sig till det bästa! Vi väntar så länge här i etern... Stor kram!

  SvaraRadera
 9. Så rätt - så rätt! Hoppas att det blir rätsida på alla sidor inom kort! Ser fram emot att "få tillbaks dig" när livet inte är fullt så krångligt igen :) Stor kram

  SvaraRadera
 10. långa djupa andetag
  ut iskogen
  diskutera med träden(ja faktiskt!)Högt brukar jag prata med dom, förklara liksom vad jag har för bekymmer eller problem.
  Då ser jag klarare på problemen och hittar olika lösningar.
  Så funkar för mig=)
  KRAM!
  Lotta

  SvaraRadera
 11. Det är just det som du gör som jag brukar göra... ta lite tid för att tänka, kankse går jag en extra runda i skogen eller vid havet. Kankse kramar jag mina nära och kära en extra gång och bara finns till utan en massa krav utan det får mig att tänka och försöka lösa saker och ting på ett positivt sätt!
  Lotta

  SvaraRadera
 12. Tack alla för kloka ord och varm omtanke!
  Jag uppskattare det verkligen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...