söndag 26 april 2009

SPIKMATTAN HAR ÄNTLIGEN ANLÄNT!


Japp, då var vi äntligen "med spikmatta" även hemma hos oss. Jag har varit sugen ett bra tag nu, inte minst efter detta inlägg där många av er läsare var mycket nöjda med era spikmattor.
Även på Aftonbladets hemsida var många nöjda med effekterna av att ligga på sylvassa plastpiggar.

Mannen var nyfiken till att börja med, men kanske något mer tveksam än jag. En värkande muskelknut i ena axeln fick honom dock snabbt på andra tankar.
Så nu har vi en spikmatta hemma hos oss.

Mannen var den som provade först. 10 minuter första gången. Resultatet? Han är lyrisk. Den onda axeln försvann, men framför allt fick han energi av sällan skådat slag. Helt fantastiskt!
Själv provade jag en stund senare. Lite ont, men inte så farligt till att börja med. Sedan spred sig en behaglig värme över ryggen och armarna "domande bort" på ett skönt sätt. Det var såååååå najs! Resultatet blev en betydligt mindre ömmande rygg (jag får ofta inflammationer i muskelfästen i båda axlarna, samt hade en begynnande nackspärr på gång). Efteråt kände jag mig inte pigg, utan snarare väldigt behagligt avslappnad. Som om jag skulle ha avnjutit ett par glas rödvin ungefär.

Mannen har provat ytterligare en gång och sjunger lovsånger över vår "taggige vän". Hans enda bekymmer är hur han ska kunna klara sig utan den när han åker till Spanien med jobbet nästa vecka - för spikmattan den stannar hos mig!!!

Jag rekommenderar verkligen Spikmatta!!!

Den här modellen heter Shakti och finns på Bodystore.com och kostar nu 599:-. Det är en väl värd investering, särskilt om du har ryggproblem eller behöver bli uppiggad eller avstressad (spikmattan har en förmåga att regelera det som behöver regleras). Du som brukar besöka massör/kiropraktor el dyl. vet att det kostar en hel del...

Fler spikmattor åt folket! Tänk på det alla företag med anställda. Perfekt att ge bort som sommarpresent, julklapp eller som friskvårdssatsning!

6 kommentarer:

 1. Va kul att du/ni också blev nöjda med spikmattan.

  Jag tycker den är en av mina allra bästa investeringar. Om jag tänker på alla (dyra) behandlingar jag gått på genom åren för att få lindring, och sen köper mig en spikmatta (som håller hur länge som helst) för endast 600:- och får sådant bra resultat - det tycker jag är superbilligt!!

  B.la när jag får känningar av (falsk) ischias, som strålar från rumpan ner på baksidan av låren så lägger jag den under just dessa delar av kroppen och så slipper jag obehaget av ischiasvärken. Toppen!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vi köpte också ifrån Bodystore, fast ännu har jag inte känt någon himlande känsla av den. Men jag testar vidare...
  Våran dotter däremot gillar att ligga på den.

  SvaraRadera
 3. Åh jag har ju ryggproblem. Kanske borde köpa en? Men ej råd :(

  Härligt att springa 5km förresten! :) Så skönt!

  SvaraRadera
 4. S o F - det är verkligen en bra investering, och ekonomisk.Jag ser fram emot att kunna använda den ännu längre stunder framöver. Nu är jag bara i "nybörjarstadiet"...

  chrissan - vi har diskuterat här hemma om det kan vara så att man är olika "motaglig". För det är ju så att det inte fungerar med akupunktur på alla människor. Spikmattan fungerar ju på ett liknande sätt. Eller så är det så att man måste ge den lite tid.

  Erika - jo den kostar ju en slant. Kanske kan det vara något att önska sig i present eller spara till (belöningar för din fantastiska viktnedgång;-)..)
  Jag tror definitivt att du skulle må bra av den om du har ont i ryggen.
  Springa är najs :-D!

  SvaraRadera
 5. Vad kul! Jag provade just en Shakti-matta idag och har beslutat mig för att gå och köpa en sådan på Life imorgon tillsammans med en nässköljare =)

  SvaraRadera
 6. Jag blev också överbevisad, som den tvivlare jag var och köpte mig en egen. Den fungerar som ett sömnpiller för mig som haft problem med sömnen i åratal. Utvilad är jag inte, men sover lugnare i alla fall. //Tiana

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...