tisdag 7 april 2009

SÅ GLAD JAG BLIR!

Jag blir som ett barn på julafton när jag får något oväntat med posten.

I dag när jag kom hem låg det dels ett bulligt, tungt och mjukt paket med brunt papper och ett rött sidenband runt. På det satt en namnlapp med mitt namn - ingen adress. Någon hade alltså gjort sig besväret att gå/åka hem till mig och lägga paketet i brevlådan. I paketet låg den här fina hjärtformade vetevärmaren. Det var från Mälarenergi som ville tacka för att jag sprider tips på hur man kan öka sitt välmående via min blogg. Vilken fin gest! Tack själva Mälarenergi för att ni håller mitt hus varmt och skönt ;-)!

Dessutom var det ett kuvert adresserat till mig. I det låg det 4 biobiljetter från vår lokala tidning VLT. De har nämligen använt min foton från artikeln i Latte för att marknadsföra just Latte tidningen. Men de har gjort det utan att fråga om lov, och vid flera tillfällen. Det kändes inte helt ok, och när jag hörde av mig till tidningen för att höra om det verkligen får gå till på det viset så bad de om ursäkt och erbjöd mig 6 månaders fri prenumeration på tidningen. Tack så mycket, sa jag. Nu fick jag dessutom 4 biobiljetter på posten som en extra ursäkt.

Dessutom fick jag med posten en kartong med mina beställda solglasögon, modell pilotbågar. Men de får jag betala för själv;-)...

Åh vad jag älskar överraskningar som kommer på posten!

8 kommentarer:

 1. Allt på samma dag?
  Vikken lyllo du är!

  SvaraRadera
 2. Sicken en dag! Grattis dig! Och det där med vetevärmaren måste värmt alldeles extra, klart oväntat i dessa tidern! Eller, kanske tvärtom? Kanske tankarna börjar sippra ut i andra banor nu...?

  SvaraRadera
 3. Grattis, det är alltid så kul när posten kommer för man kan ju få vad som helst. Tänk så snälla människor är.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så roligt med oväntade presenter. Jag passade på att läsa artikeln också, har missat den innan. Vad skoj och intressant att läsa.
  Letade efter en sak i dag och började samtidigt att rensa ut massa gamla tidningar. Blev sugen på att rensa mer, så jag får nog köra en utmaning för mig själv, nu när du pausar din. Kram!

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken "födelsedag" :)

  SvaraRadera
 6. Katti - ja, och så oväntat :-D!

  Monica - jag klurade en del ja...

  Bloggullet - det gör det verkligen.

  I mitt skafferi - roligt att du tyckte om artikeln! Det är ju faktiskt inte förbjudet att rensa på egen hand över sömmaren ;-). Jag tänker göra det själv till viss del också.

  tant t - ja, fast en månad för tidigt ;-)!

  SvaraRadera
 7. najs! :-) presenter är aldrig illa.

  SvaraRadera
 8. hej hej!
  vad trevligt med paket på posten :)
  hoppas att du får en underbar påsk med riktigt mkt påskkänsla :)
  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...