fredag 3 april 2009

LIKA FÖRVÅNAD VARENDA ÅR

När våren äntligen kommer händer två saker. Jag får kli (för att citera Björn Gustavsson), fast mitt kli sitter i ögonen ;-). Men kanske mest av allt så blir jag trött, förlamande trött. Det konstigaste av allt är att jag lyckas förtränga det här under vinterhalvåret, så jag blir alltid lika förvånande när de första symptomen uppträder.
Exakt hur mycket symptom jag får varierar från år till år. Dels beror det säkert på pollenhalten i luften, men också på hur allmäntillståndet hos mig är. För närvararande har jag bara lite "kli" i vänster öga men är trött, trött, trött. Vill det sig illa så toppar jag det hela med "dubbelkli" och rinnande näsa och andningssvårigheter... Då är det medicinering som gäller. Det värsta är att tröttheten inte går att medicinera bort.
Det finns bara en sak att göra, och det är att gå och sova.
Det blir med andra ord en tidig kväll här hos mig.
Ha det gott alla och ha en riktigt härlig helg!


4 kommentarer:

 1. Ha en bra helg du med. Hoppas allergin inte blir för dryg och att du kan vara ute i det underbara vädret ändå/Jessica

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en lugn helg med mycket vila!

  SvaraRadera
 3. Jessica - jag trotsar alla pollen. Vill absolut ut i den härliga vårsolen. Får ta ett piller om det blir för besvärligt.

  Åsa - Tack Åsa! Jag önskar dig detsamma.

  SvaraRadera
 4. Jag kom på det i morse. Fick min allergi "på papper" i somras, så det blir första våren som allergiker för mej. Skönt att veta vad tröttheten beror på iallafall.

  Ha en härlig dag i solen :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...