lördag 18 april 2009

FAVORIT I NY FÖRPACKNING

Jag skrev i ett tidigare inlägg (läs här!) om in favoritkräm som jag hittat för ungefär ett år sedan, Eilas ekologiska aloekräm. Den slår ALLT vad gäller ansiktskrämer, och då har jag provat många. Dessutom är den billig,dryg och ekologisk.
Här om dagen kom en ny laddning som jag beställt från Bodystore.com, och som ni ser måste jag vara säker på att krämen inte tar slut för mig;-)...
Hur som helst blev jag positivt överraskad över den ny förpackningen. En otroligt smart pumpflaska som doserar ut en perfekt mängd kräm varje gång.
Fantastiskt bra blir alltså ännu mer fantastiskt bra.
Vad säger man då?
Überfantastiskt bra!!!

Nu tycker ni kanske att jag tjatar, men alla ni som LIDER av torr hy vet hur jobbigt det är. Det är då guld värt att hitta en kräm som fungerar (utan att täppa till alla porer så att man istället drabbas av acne).

11 kommentarer:

 1. Perfekt! Jag gillar den också men jag använder helst den för normal hud även om jag har lite torr hud. Den slinker in lättare i huden liksom.

  SvaraRadera
 2. Überfantastiskt bra!!!

  Tycker jag att du och din blogg är.

  Så det så! ;)

  Soliga hälsningar.

  SvaraRadera
 3. Den måste jag nog prova då:)
  ha en fin kväll.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. Det är ngt knas med din bloggadress du anger när du skriver till mig. Så får gå in till dig genom TopBlogg.

  Ja precis, man vet så jäkla väl vad man kan och ska äta. Men så kommer tröst och depp ätand imellan och förstör såå många ggr. Jag vet, varit där flera ggr. Hoppas dock det är slut med det nu. Ja precis, hålla vikten sen är nog en bra kamp det också.

  Händer ikväll?

  SvaraRadera
 5. Monica - Roligt att höra att det är fler som tycker om den. Speciellt eftersom den både är ekologisk och dessutom betydligt bättre än krämer som är 10 gånger dyrare.

  S o F - Gulle dej :-D!

  SvaraRadera
 6. Lallis - Absolut! Berätta vad du tycker sen. Kram.

  Erika - Visst är det så!
  Det finns knappast någon som har ett helt sunt förhållande till mat, dvs äter bara när man är hungrig, äter det kroppen behöver och mår bra av och dessutom slutar när man ätit tillräckligt. Vi äter av en massa andra anledningar. Det är därför det är så komplicerat. Men med god vilja, stöd och motivation kan man defintivt lära sig att få ett sunt och hålbart förhållnigssätt till mat.

  Skumt med bloggadressen. Jag ska kolla upp det.

  SvaraRadera
 7. Nämen vilken spännande blogg. Här måste jag läsa vidare! Man är ju en sökare, vetja. Och det där med Pay it forward är mycket intressant...

  Kram,

  Lena

  SvaraRadera
 8. Det ska jag spana in vad det är för ngt :) Något du rekomenderar eller? Jag har nog provat alla dieter som finns snart. Spyr snart för dieter..:P Gick dock ner 5,2kg på en vecka me GI metoden. Men lite väl häftigt fort :S Inte så bra!

  Ja, nu funkade det för mig :) Kanon bra =)
  Sköt om dig och ha det gott. Lägg gärna till mig på bloglovin. Lagt till dig nu :)

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Tefrossa - Välkommen hit :-D!
  Hoppas att du kommer att trivas!Jag gillar din blogg också nu när jag hittat dit. Kram Ulrika

  Erika - Det handlar mer om att förhålla sig på ett sunt sätt till mat och att äta. Ingen kortsiktig diet, de vet vi att de inte fungerar, utan en sund livsstil utan förbud och måsten.
  Själv har jag tappat ett par kilo (en valk) bara genom att njuta och äta långsamt - och då är jag inte överviktig...

  SvaraRadera
 10. Tack snälla för tipset! Jag har både torr hy o hy som lätt får finnar så det är bara Dermalogica jag lyckats hitta hittills o den är ju tyvärr inte så billig:(

  Ha en jättemysig helg!

  SvaraRadera
 11. Mie - Jag tycker definitivt att du ska prova. Den doftar underbart och är även superskön att smörja in fnasiga och torra händer med.
  Allt gott!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...