måndag 9 mars 2009

RENSA I RÖRAN - UTMANINGEN V. 11

Jag fortsätter att rensa i vår röra som vi har i lekrummet. Vårt lekrum är ett ombyggt garage (ihop byggt med huset) som är som vilket rum som helst. Där finns dator, tv, Nintendo wii, sybord och så en hel del leksaker. Det är leksakerna som verkligen behöver röjas. Barnen har vuxit ifrån en hel del av dem och de (leksakerna alltså) verkar föröka sig okontrollerbart. Nu ska det rensas ordentligt under veckan.


Det här är förra veckans projekt, "syhörnan" som nu ser lite mer inbjudande ut...
Hur går det för er alla som är med i Rensa i röran utmaningen?
Om du känner att du inte längre har behov av eller lust till att vara med, så är jag tacksam om du meddelar detta så att det bara finns "aktiva rensare" med i listan över personer som är med i utmaningen.


Fortsatt stort lycka till till alla duktiga rensare!
13 kommentarer:

 1. Jag har nu rensat i vårt badrum som på köpet blivit betydligt mer funktionellt. Den här veckan ger jag mig i kast med vårt medicinskåp.

  SvaraRadera
 2. Det har gått knackigt för mig på sistone men jag vill INTE hoppa av, jag behöver det här! Så, jag klämmer väl till med kylskåpet den här veckan. Vet inte riktigt vad som finns i alla burkar...

  SvaraRadera
 3. Jag smygstartade veckans resning igår, och nu åker ännu mer papper ut från lägenheten. Den här gången är det bokhyllan som får sig en rensning. Vad är det med mig och papper? /Tiana

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Skulle visst behöva detoxa antalet inloggsnamn också... skriver det här istället under det inlogg som leder till min blogg där jag skriver om rensandet. (sorry!)

  Jag har genomgått en e-mail-detox som resulterade i ett avslutat mailkonto och runt 1000 deletade mail. Lätt utmaning trodde jag, men det tog en del tid att gå igenom gammalt bagage. Gav också en trevlig nostalgitripp =) Nu har jag stenkoll på mitt arkiv!
  Den här veckan tar jag mig an pärmar, papper och tidningar, som det är hög tid att rensa bland.

  SvaraRadera
 6. Denna vecka ger jag mig på pärmarna med räkningar/skatt/pension/lön mm, det ser prydligt ut på ytan men behöver rensas rätt rejält.

  SvaraRadera
 7. Jag fortsätter med mitt kök och de små öarna av kaos som blottar sig när man öppnar en dörr... Skafferiet står på tur! Vi ses i slutet av veckan!

  SvaraRadera
 8. Jag körde nog veckans rensning igår. Du kan läsa allt om det hos mig:-)
  Så den här veckan tar jag nog det lugnt....eller....lugnt? Jag?

  SvaraRadera
 9. Jag rensar för fullt, om än i det tysta. Planerar en flytt till sommaren och vill ha utrensat så mycket som möjligt innan dess. Förrådet är snart fullt av loppis-prylar och en del kastas eller skänks bort. De närmaste veckorna kommer jag att koncentrera mig på yngsta dotterns rum. Det är ett STORT projekt kan jag lova! Det ska vara färdigt innan mars månad är slut för då kommer äldsta dottern hem på ett 3-veckorsbesök (hon bor i USA) och ska bo i det rummet.

  SvaraRadera
 10. Hoppar inte av även om jag inte är på humör just nu!

  SvaraRadera
 11. lagom sådär på söndagskvällen började min man rensa i klädkammaren. och jag hakade på. Så nu är det ordnig där inne igen. För ett tag i alla fall.;)

  SvaraRadera
 12. Vecka 11 blev det tvättstugan - kolla här: http://bokmamman.blogspot.com/2009/03/rensa-i-roran-utmaningen-vecka-11.html

  Nästa vecka blir det byrån där jag har mina underkläder.

  SvaraRadera
 13. Jag är nu tillbaka efter min semester och tog med nya tag an mig en ny rensning förra veckan. Nya arkivboxar införskaffades och pärmar i arbetsrummet rensades. Otroligt tråkigt, men nödvändigt. Plus för att jag kunde se vilka räkningar som betalts under 2008.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...