tisdag 3 mars 2009

CELEBERT BESÖK

I morgon ska jag träffa den här mannen. Eller rättare sagt lyssna på en föreläsning av honom.

Känns han igen?
Hans storhet har nyligen beskrivits som att en föreläsning med honom är lika stort som om Madonna skulle komma och hålla konsert hos oss i Västerås.

Bob Proctor

Does it ring a bell?
Själv vet jag mycket lite om denna man måste jag erkänna. Han har ett finger med i spelet kring boken/filmen "The secret", så mycket har jag förstått. Han talar bland annat om "the law of attraction" - det vi verkligen vill ha i livet kommer att komma till oss.
Hur?
Det är det jag tänker ta reda på i morgon ;-)!
Lite tveksam, lite fundersam, men ändå mycket nyfiken.

Något ni vill att jag ska framföra?

11 kommentarer:

 1. Har boken hemma men tyvärr inte läst hela, bara skummat lite i början. Hoppas det blir en spännande och givande föreläsning!

  SvaraRadera
 2. Åh wow!! Så spännande!!

  Kram Sus

  SvaraRadera
 3. Har aldrig hört talas om honom... Han är väldigt lik vår kung! Trodde först att det var han...fast omgjord i photoshop :)

  SvaraRadera
 4. Vilken intressant dag! Jag håller på att läs the Secret nu. Jag är så där lite lagom skeptisk, men än så länge står det inget som fått mej att rygga tillbaka.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där låter riktigt spännande Ulrika.

  Ser fram emot en UTFÖRLIG rapport. :)

  Ha det!

  SvaraRadera
 6. Lyssna och dela med dig!! :)
  I mitt jobb ser jag ofta att mina kunder "får" vad de önskar sig - handlar mycket om den mentala biten - att VETA vad man önskar sig (jag pratar inte ny bil och spis - utan mer livsönskningar)- för det är när vi sätter ORD på vad vi vill som vi kan NÅ vart vi vill. :)

  SvaraRadera
 7. Så kul! Och spänannde:)(
  kram Lallis

  SvaraRadera
 8. En riktigt spännande och inressant dag, hade varit skoj att vara med och lysna till vad han har att förtälja...
  Kan tro du får en massa intressanta vinklar att dela med dig av, har läst boken....men det tål att bli påmind lite då och då.
  Ha en riktigt trevlig dag!

  SvaraRadera
 9. Jag vill bara berätta att vi idag har kört igång din idé om Hemilig kompis på min arbetsplats. Redan har det blivit många skratt. Det är också lätt att utveckla paranoida drag :=)
  Tack för en jättebra idé som gick igenom på ett APT.

  SvaraRadera
 10. Chrissan - Det var det;-)!

  Cecilia - Ska ta och läsa den jag också, tänkte jag. Föreläsningen var helt ok.

  Sus i dus - Madonna hade varit mer spännande ;-)!

  tant t - Haaahaaa, det har du rätt i! Fast i verkligheten såg han mer ut som knasige Burt ur Tv-serien Lödder.

  malve - Det har verkligen varit en intressant dag. Det är BRA att vara lite skeptisk. I den här branchen finns det många som tjänar STORA pengar på "skit". Om man anänder sitt sunda förnuft och tar till sig det som man tror på och tycker känns rätt, då står man ganska stadigt.

  S o F - den blev inte så utförlig, rapporten, tyvärr. Finns inte så mycket att berätta. Inte i nuläget. Ibland behövs det lite tid för saker att "mogna". Jag kanske återkommer i ämnet när jag fått "ruva" lite...

  Maria - men visst ligger det en hel del idet, det tror jag också. Men när Bob Proctor själv berättar att han bara genom att önska och fokusera kunde tjäna 24 miljoner (dollar) på kort tid, då blir jag lite tveksam liksom...

  Lallis - Kram tillbaka!

  moonroose - tyckte du om boken? Jag har inte läst den själv. Nu har han dessutom kommit ut med en ny bok, och det var den han ville lansera idag.

  Martin - så fantastiskt roligt! Snälla berätta mer sedan om hur det gick för er :-D!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...