måndag 23 februari 2009

RENSA I RÖRAN - UTMANINGEN V. 9

Den här veckan blir det ett större projekt för min (även mannen blir inkluderad) del. Det handlar om att röja upp i barnens "lekrum" som ligger inhyst i det ombyggda garaget. Barnen börjar växa ur en hel del av sina leksaker, så det ska röjas och göras plats. Kan hända att denna utmaning kräver flera veckor. Målet denna vecka är att samla ihop det som är "urvuxet" och lägga ut på t.ex. Blocket till försäljning.Vad har du för tankar kring veckans rensning? Är du klar med tidigare projekt, eller ska du fortsätta? Nytillkomna som är sugna på att hänga på i denna Rensa i röran utmaning är varmt välkomna att anmäla sig.
Villkoren har du HÄR.


10 kommentarer:

 1. Mina tankar...jo, just det, med tanke på att vi bara är sjuka jämt här hemma så ligger jag lite lågt med utrensingarna. Men tvättstugan kvarstår, och jag har idag iaf lyckats stryka ca 30 servetter och 20 diskhandukar, det blir ju så mycket snyggare i skåpet om dom är strukna:-)

  SvaraRadera
 2. Eftersom jag misslyckades med veckans rensning (trådbacksvagnen i badrummet) så fösöker jag igen denna vecka.

  SvaraRadera
 3. För mig är det viktigt att ha små mål. Alltså små områden som jag vet är möjligt att rensa på en timme eller två. Annars blir det inte gjort. Ett område per vecka är lagom för mig. En hel del har jag redan hunnit med , men mer ska rensas innan jag är färdig.
  I veckan är det en garderob i hallen.
  Ha en underbar måndag!

  SvaraRadera
 4. Jag borde också ge mig på ännu en rensning. Tog kylen igår och "syrummet" borde få sig en rensning/sortering. Har tänkt rensa böcker i en speciell hylla den här veckan.
  Okej, jag är på!!
  /Efwa

  SvaraRadera
 5. Jag har rensat mer jag tänkt mig, dock ej det jag förutsatte mig. Två nya skåp i köket sattes in i veckan, vilket gjorde att jag var tvungen arr rensa dem. Förra veckans utmaning, min del av badrumsskåpet, tar jag mig således an denna vecka.

  SvaraRadera
 6. CharmKatti - det är ju det som är så bra, att våra röror inte springer ifrån oss om vi inte hinner med;-). Jobba på i ett tempo som du tycker passar du. Hoppas ni får vara friska!

  Martina - inte misslyckades, prioriterade annat istället ;-). Jag är allergisk mot ordet misslyckas....

  Plingen - Du tänker helt rätt :-D!

  Medea - Välkommen hit! Så roligt att du vill vara med! Jag länkar till dig direkt. Lycka till!

  Karin - på't bara!

  Martin - man är ju inte dummare än att man kan anpassa sig efter förutsättningarna, eller hur ;-)!

  SvaraRadera
 7. Nu har jag gjort veckans projekt, en stor kasse till återvinning.

  SvaraRadera
 8. Nu har jag äntligen städat det där hörnet i köksskåpet som jag skulle gjort för flera veckor sedan... Bättre sent än aldrig... Nu ska jag se ut ett nytt ställe och nu ska det fankenmej bli gjort i rätt tid!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...