onsdag 14 januari 2009

SNART RENSAR VI

Snart kör vi igång! Med start på måndag är vi nu ett helt härligt gäng som ska börja rensa i våra röror. Så roligt det ska bli! Och vad härligt det kommer att kännas!
Börja redan nu fundera på var/vad du ska börja med. Du har en vecka på dig, men mitt förslag ändå är att gå ut lite lugnt i starten Välj något som du är säker på att du klarar av att hinna med under en vecka. Vi vill ju börja med flaggan i topp!

Har du inte anmält dig ännu till vår "Rensa i röran - utmaning" ? Det är inte försent ännu. Läs gärna tidigare inlägg om Feng shui och att rensa, skriv sedan en kommentar här om att du vill vara med. Klart du ska det!!!14 kommentarer:

 1. Jag är på! Visserligen blev jag inte så imponerad av boken när jag läste den, men det var länge sedan och troligen i helt fel skede. Nu ska jag leta fram den och läsa om. Gudarna ska veta att jag behöver rensa (och en liten puff för att verkligen göra det).

  Mitt eget försök att utmana sambon i helgen att rensa varsin garderob föll platt till marken. Jag rensade två hyllplan och han inte ett enda...

  Jag har flera bloggar, men jag tror att rensning hör bäst hemma på www.tildetext.blogspot.com.

  SvaraRadera
 2. Botilda - Välkommen hit och till utmaningen att "rensa i röran"! Vi är ju ett helt gäng nu som kan peppa varandra. Ska bli så kul!

  SvaraRadera
 3. Mössan kom idag och jag är jättenöjd ;) Tackar!

  SvaraRadera
 4. Vi har redan börjat rensa i hallen och har ambitionen att ta hela lägenheten. Någon sa att hallen är viktigast i en småbarnsfamilj. Så rätt, så rätt. Om den är funktionell och lätt att hitta i så fungerar vardagen så mycket lättare. Jag är kanske inte beredd att anta utmaningen men jag låter mig gärna inspireras av den så att vår utresning går snabbare.

  SvaraRadera
 5. Lallis - Härligt tjejjen :-D!!!

  Martin - Kom igen, ska du inte visa att KILLAR KAN ;-)?!?!?!?

  SvaraRadera
 6. *kavlar redan nu upp armarna* ;)

  SvaraRadera
 7. Fröet - :-D VAD GLAD JAG BLIR :-D

  SvaraRadera
 8. OK, jag måste dock först höra med min kvinna som kanske blir lite eller mycket sur om jag diktatoriskt slänger hennes grejjer...

  SvaraRadera
 9. Vad härligt! Jag bestämde mig redan i början av januari att detta skulle bli utrensningens månad. Jag har ju därför börjat så smått med att ge bort krukor, gardiner, lampor m.m till en kompis som behöver grejerna (som jag ändå tröttnat på) mer än mig. Jag har dock mycket mer kvar så självklart är jag med!!

  SvaraRadera
 10. Jag vill vara med också!!!

  SvaraRadera
 11. Martin - nej men inte kan du slänga någon annans grejjer utan att be om lov. Nöj dig med dina du.
  När det går upp för din omgivning vad du håller på med, vilka konsekvenser det får och vad härligt det är, då kommer det säkert röjas av fler än bara dej ;-). Jat väntar med att lägga upp dej på listan och länka tills jag fått ett definitivt OK:

  Lovisa - välkommen hit! Så kul att du är på G och hänger med i min utmaning.

  Eva - Välkommen hit du också! Jag räknar med dej :-D.

  SvaraRadera
 12. Ulrika, tack för dina uppmuntrande ord. Jag försökte vitsa till det lite. Jag är illafall på... så få vi hoppas att det sprider sig till omgivningen.

  Här finns det oändligt mycket att göra, både i garderober, bokhyllor och förråd. Och vi bor relativt trångt och då blir det än viktigare att rensa och slänga...

  SvaraRadera
 13. Martin - Extra mycket välkommen, som hittills enda MODIGA man ;-). du ligger nu uppe länkad på min "Rensa i röran - lista".

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...