lördag 10 januari 2009

RENSA UT MED FENG SHUI

Tänkte propagera för en bok som jag vet att många av er redan har läst (den tål att läsas igen ;-)...). Det är Karen Kingstons "Rensa i röran med Feng shui". Det är en utmärkt bok att börja med för att lära sig mer om just Feng shui. Den är lättläst och inspirerande. Dessutom har den ett underbart fokus på att just RENSA. I boken beskriver Karen väldigt tydligt hur vi påverkas av röran vi många gånger har runt om oss. Även de vi inte ser, som finns i lådor, skåp, garderober, på vinden etc. påverkar oss.

Nu är jag snart klar med min utrensning fysiskt (detox - jösses, höll på att skriva botox och det är ju nåt' helt annat, som jag inte håller på med.fniss). Då tänkte jag ta tag i en rensning av hemmet. Det är SÅ SKÖNT att få undan gammalt skit som man faktiskt inte längre behöver eller använder.

Tänkte så småningom ha en liten utmaning här. Vad sägs om att rensa ut ett skåp, en låda eller hylla i veckan? Törs du anta utmaningen när den kommer?
Förbered dig genom att läsa alla praktiska råd och tips i "Rensa i röran". Den finns att beställa på Ginza i pocket och kostar bara 39:- (finns även i en fin inbunden variant för 119:-).

Bokfynd på Ginza.se
(använd sökfunktionen på deras sida).

Ut med gammalt bråte och in med ny frisk och fräsch energi!


11 kommentarer:

 1. Jag älskar att rensa! Skulle gärna anta utmaningen som jag dessutom tycker borde innehålla före- och efter-bilder för att göra det hela lite skojigare :)

  ps BRA bok det där!

  /Maria som kör 50% gröt och bröd och 50% raw food idag :)

  SvaraRadera
 2. Har inte läst boken men jag älskar att rensa så jag antar!

  SvaraRadera
 3. hej ulrika!
  hoppas att du har haft en bra lördag:)
  går det bra med detoxandet?:) hur länge har du detoxat?
  ha det så bra! :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Maria - visst är det befriande att göra sig av med saker! Hade också tänkt att det ska dokumenteras med bilder. Ja, boken är verkligen kanon!
  Spännande ny blogg du har ;-)...

  Fröet - Åh så roligt för dig, att du inte har läst den ännu, utan har det att se fram emot. bered dig på något omtumlande på ett positivt sätt. Boken finns säkert att långa på bibliotket också.

  Molly!
  Tack min lördag har varit härlig! Detoxandet går kanon, nu är det bara två av tio dagar kvar.
  =3 Kramar tillbaka =3

  SvaraRadera
 5. Är inte mycket för Feng Shui men den boken är riktigt bra faktiskt. Lyssnar man på det som det talar om så kommer man att må så bra för att bli av med saker...
  Men det är klart att man alltid gör det när man behöver tänka på mindra saker.Lotta

  SvaraRadera
 6. rensa rensa och återigen rensa. Det ska blir mitt nya motto, tror jag. Rensa både kropp och själ men också lådor och hylor som du säger. Jag är också med på utmaningen så fort jag orkar!

  kram

  SvaraRadera
 7. Ja, jag behöver verkligen rensa här hemma trots att jag gör det flera gånger om året. Men vissa saker tar emot. I klädkammaren t.ex. finns kläder som jag inte använt på åratal, mycket som ALDRIG blivit använt och jag har länge tänkt rensa där men det blir liksom inte av...

  Har också funderat på att sälja lite böcker för att lösgöra mer plats här hemma. Förra året stod jag tre-fyra gånger på loppis men har hur mycket som helst kvar ändå!

  SvaraRadera
 8. Utmaningen är antagen - så klart!
  Just läst ett kapitel till frukost:-)

  SvaraRadera
 9. Jag har läst den tre gånger och varje gång har jag fått ett jättelikt rensarsug. Nu har jag inte rensat sedan i våras (förrutom barnens leksaker), så det kanske är dax igen.

  SvaraRadera
 10. Lotta - Ja, det är det som är det fina med boken. den är bra och användbar vare sig man gillar Feng shui eller inte.

  Utsidan - Snart, då kommer kraften och energin tillbaka. De det den tid som behövs bara.

  Tezzan - visst är det så, man samlar på sig. Det ligger nog lite i människans natur. för att över leva när sämre tider kommer. Men det är dessbättre vi har så stora problem i dag.

  Tezzan - Härligt!!!

  Malve - Visst är det en fantstisk bok! Jag känner igen mig i din beskrivning.

  SvaraRadera
 11. Boken är beställd! Fast på bokia där den fanns i lager och dessutom var frakten billigare än på Ginza :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...