Frukost
Citronvatten. Hallon med grekisk yoghurt, cashewnötter och honung. Detox the.
Mellanmål
Frukt, nötter.
Lunch
Ärtsoppa - ekologisk, köpt och jättegod. Tomatsallad och mineralvatten.
Mellanmål
Kalasfika - två Raw hallonmuffins, grönt the.
Kvällsmat
Kokt zucchini, strimlad på längden med osthyvel, med smulad fetaost och cashewnötter. Mineralvatten
Mellanmål
Grönsaksdipp med jordnötssmör (har hittat en jättesmarrig ekologisk variant som består av 99,3 % ekologiska jordnötter, resten salt - märke Green Choice).
Nu har jag köpt hem quinoa! Har du något mumsigt recept får du gärna dela med dig när du har lust och tid! Önskar dig en fin vecka!
SvaraRaderaMin bok är på väg, sen jädrans... Det där med rawhallonmuffins lät intressant, recept kanske...?
SvaraRaderaYou go girl!!
SvaraRaderaÅsa - Jag brukar använda quinoa istället för ris, pasta eller potatis. Det är dessutom gott att använda i olika "pytter", ihopstekt med kött eller fisk och grönsaker.
SvaraRaderaTill frukost är det gott att koka en portion tillsammans med ½ päron skuret i småbitar. Man serverar gröten tillsammans med den andra halvan av päronet och dodftad kanel ovanpå.
Monica - Vad spännande! Roligt att du är så på G.
Raw Hallonmuffins har jag fått recept av från Marias blogg "En blogg om hälsa, hållbar livsstil och ällmän pepp"
http://peppen.blogspot.com/2008/11/raw-hallonmuffins-och-sn.html
Hon bjuder även på recept på Raw blåbärsmuffins, men de har jag inte provat ännu.
Maria - Tack min vän!