tisdag 6 januari 2009

DETOX DAGBOK DAG 4

Dag tre förflöt på bra. Stundtals en lätt, diffus huvudvärk, men inte så besvärande. Inte en hungerskänsla så långt magen kan nå. Dag två och tre brukar kunna innebära huvudvärk som sedan försvinner när kroppen avgiftat sig.

Frukost
Citronvatten Jordgubbar med grekisk yoghurt, hasselnötter och honung. Detox the.

Mellanmål
Frukt

Lunch
Soppa rester (jag vet, igen, men det finns kvar och är fantastiskt gott). Mineralvatten.

Mellanmål
Fruktsallad och en av Marias supergoooooda Raw hallonmuffins. Dryck Choco Tea (yogi tea).

Kvällsmat
Potatis och purjolökssoppa. Mineralvatten.

Mellanmål
Fruktsallad, grekisk yoghurt och nötter.

5 kommentarer:

 1. Din beskrivning på hur du mår stämmer på pricken hur det känns att fasta! Kanske skulle prova det där med detox ändå... Sånt här är ju faktiskt ett bra sätt att få ny energi i kroppen, men, det bär mig emot när det är så kallt, fryser du inte extra mycket?

  SvaraRadera
 2. antar att kaffe är förbjudet...usch vad jag älskar detta gift!

  SvaraRadera
 3. Monica - det finns stora likheter så klart. Jag har fastat flera gånger förut, och den största skillnaden enligt mig är att med detox är jag aldrig hungrig. Detoxen ger mer energi.

  Drottning M - det var ju det där med kaffet då. Nej , tyvärr är det kaffefritt under detox. Är rätt förtjust själv i kaffe, men det går rätt bra att avstå under detoxen.

  SvaraRadera
 4. Nu har jag beställt detoxboken du avbildat några inlägg tidigare. Skall allvarligt överväga en sådan kur, jag har alltid problem med att jag är hysteriskt hungrig de tre första dagarna när jag fastar så detta kanske passar mig bättre!

  SvaraRadera
 5. Monica - Jag garanterar att du inte behöver vara hungrig. Jag skulle ALDRIG klara av det här om det innnebär minsta lilla hungerskänsla. Jag är ett monster när jag är hungrig;-). Vad spännande att få höra hur det går för dig.
  Lycka till!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...