söndag 28 december 2008

HEJ DÅ KLENA ARMAR!Solsken.
Minus 7 grader.
Vindstilla.
Underbart.
Gick ut med mina stavar på en härlig promenad mitt på dagen för att suga åt mig så mycket solljus som möjligt.
Har nu dessutom införskaffat ett par vikmanschetter a' 1 kg styck. Fäste dem runt handlederna när jag gick ut, och jodå, det kändes. Meningen är ju sedan att jag ska ha dem när jag tränar boxning med Wii. Då kommer det garanterat kännas mycket (förstår jag eftersom jag idag, tre dagar efter 5-minuterspasset utan vikter, fortfarande känner träningsvärk...).
Men nu jäklar.
Bye bye klena armar (jag behöver inte berätta att de inte bara är klena, utan även bleka, och sladdriga också). Nu ska här tränas/lekas och tonas.
Vänta ska ni få se ;-)!

5 kommentarer:

 1. Jag undrar om det här med Wii skulle kunna vara något för min tonårsdotter? Hon är i skriande behov av någon slags träning men tycker allt är tråkigt. Mår inte så bra över huvud taget så det är inte så lätt. Vad tror du? Jag har inte koll på sånt här, det verkar ju kul...

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild, det är så inspirerande med foton där människor är med :)

  Och till Monica kan jag nog rekommendera wii vad gäller ungdomarna!

  SvaraRadera
 3. Absolut! Mina ungdomar tycker wii är jätteroligt :)

  Så mysigt med snö! Jag blir grön av avund ;)

  SvaraRadera
 4. Härligt: jag gillar också din vackra vinterbild och du ser toppenfin ut i din vintermsössa!

  Bra tips, förresten: det där är något jag skulle kunna använda mig av när jag går på långpromenad. Vart har du köpt vikterna?

  SvaraRadera
 5. Monica - det tror jag absolut att det kan vara. Det finns ju massor av olika sorters spel och jag är fortfarande nybörjare på området. Spelet som följer med konsolen är Wii-sports, och där kan alla i familjen tävla och leka tillsammans vilket ger både motion och gemenskap. Sedan är jag nyfiken på Wii -fit som är ett sorts träningsprogram där man tränar själv med instruktör på skärmen.

  Maria - Vad roligt att du tycker om bilden :-D. Tycker själv om att se bilder på andra bloggare, men är inte så förtjust i själv att vara med på bild - jag anstränger mig "för er skull" ;-)...

  Tezzan - du kanske skulle bli vit av avund istället ;-)... Fast så mycket snö är det tyvärr inte. Mer ett tunt pudertäcke. Men vackert ändå.

  DMH - tack för berömmet. Jag avskyr verkligen att frysa (och svettas), så när det är kallt klär jag mig efter väder och har ibland inte ens vett att skämmas över hur jag ser ut - bara jag inte fryser. Mössan är kanon, varm och go och lätt att gömma sig under...
  Vikmanschetterna köpte jag häromdagen på Stadium. Jag hade fått ett presentkort där av min chef, vilket var en kanonjulklapp! Finns i olika vikter. Jag med mina klena armar börjar med 1 kg. Det kommer nog kännas ändå när jag boxningstränar.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...