måndag 3 november 2008

ALLTID med dig!

Det finns en person i ditt liv som du bör måna lite extra om. Den personen som du alltid kan lita på finns där i din närhet. Hon bör alltid finnas där för dig, men ibland kanske det inte känns så.

De flesta av oss har många olika relationer i livet. En del kommer och går, medan andra består. Många av oss har turen att kunna omge oss med både nära och kära. Förhoppningsvis finns de där med oss länge - men det kan vi varken veta eller räkna med. Vi kan inte ta det för givet eftersom livet innehåller många oväntandade situationer både sorgliga och glädjefyllda.

Men en person kan du vara fullkomligt säker på att hon ALLTID kommer att finnas där med dig så länge du lever. Ingen annan kommer att ha delat ditt liv till 100% som hon. Hon vet allt om dig och finns där i både vått och torrt. Många gånger tar du henne för givet och stressar på i livet utan att lyssna på vad HON egentligen vill. Kanske skyndar du så för att du tror att du i första hand måste lyssna på alla de andra vännerna. Men du får inte glömma bort henne. Hon den trogna, sanna och alltid närvarande. Tappa inte bort henne mitt i vardag och stress.

Din allra bästa vän måst så klart vara DU SJÄLV. Genom att värdesätta dig själv, lyssna på vad du vill och vad du känner, så har du också MYCKET större möjlighet att bli en bra mamma, väninna, arbetskamrat, dotter, svägerska, eller vilken roll de än må handla om.
  • Behandla dig själv som du skulle behandla din allra käraste vän. Lyssna, respektera och värdesätt dig och ditt liv.

1 kommentar:

  1. Du har så rätt! Kropp o själ hänger intimt ihop.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...