fredag 1 februari 2019

Häng med på detoxvecka i februari!Nu är det dags igen för en ny detoxvecka där vi jobbar tillsammans i grupp på Facebook.
Den 18 februari startar vi.

Jag testkörde upplägget med detoxmat samt fyra olika eteriska oljor som alla på sitt sätt stödjer kroppen i detoxprocessen för en vecka sedan tillsammans med en grupp. Deltagarna var mycket nöjda
Så här låter några av omdömena:
- Mår utmärkt. Piggare!
- Detoxveckan var det bästa jag gjort.
- Hade problem med tarmen tidigare, men efter detoxen fungerar den perfekt.
- Det har varit jättehärligt, kommer fortsätta med detox lite då och då!
- Jag känner mig lättare, renare.
De allra flesta av deltagarna säger också att de tack vare detoxen har fått större sug och längtan efter nyttig mat och att de tar med sig några av rutinerna från detoxen även i framtiden.

Så här fungerar detoxveckan:

  • Du får fyra småflaskor med eteriska oljor: Citron, Grapefrukt, Rosmarin och Zendocrine. De räcker för ditt bruk under veckan (och lite till). Du får information om hur oljorna ska användas under veckan för bästa möjliga resultat.
  • Du äter detoxmat (vegankost) i så stor utsträckning som du kan och vill under veckan. Du bestämmer själv på vilken nivå du vill ligga - antingen kör du "hardcore" och äter endast detoxmaten för bästa resultat, alternativt detoxar du under frukost och gärna fram till lunch för en lättare form av detox.
  • Vi jobbar tillsammans i en hemlig grupp på Facebook där du får tillgång till de material du behöver för att kunna köra detoxen. Du får också recept, tips, råd och pepp av både mig och övriga deltagare.
  • Du får också tips på kompletterande metoder och tekniker som stödjer din detox: Medveten Andning, torrborstning och yoga till exempel.


Syftet med detoxen är att hjälpa kroppen (lever framför allt men även njurar och lymfsystemet) att rensa ut en massa slaggprodukter och annat skräp som ger dig bättre förutsättningar att må bra, vara/bli frisk, bli av med lymfvätska, öka förbränningen och få mer energi - för att nämna några saker. En veckas detox kommer inte att förändra allt på en gång, men det är en bra start. Mitt syfte är att du ska kunna införliva delar av detoxen även framöver i ditt liv och på så sätt fortsätta att stödja kroppens självläkning ❤

Och vi kör "testa-på-priset" 698:- även denna gång (då ingår de fyra eteriska oljorna till ett värde av 400:-).
Det finns bara ett begränsat antal platser. Är du intresserad, så mejla mig på ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...