torsdag 29 november 2018

ZenGest - eterisk oljeblandning som hjälper mot många magproblem

ZenGest, en eterisk oljoeblandning från doTERRA som hjälper mot de mesta magproblem på ett magiskt sätt.

Det här var den första eteriska oljan jag själv provade, ZenGest (eller DigestZen som den kallades tidigare). Det är en oljeblandning som ska hjälpa mot allehanda magproblem (gaser, illamående, uppsvälld mage, magkatarr, diarré, förstoppning, födoämnesöverkänslighet, ibs, chrons mm.). Jag hade fått den tidigare, men aldrig provat. Hade inte så höga förväntningar.

Men så städade jag i somras bland burkar och flaskor och den lilla flaskan hamnade på diskbänken. Strax därefter kände jag den välbekanta känslan av att magen började bli spänd och svälla. Kom att tänka på oljan och bestämde mig för att testa att massera in ett par droppar på magen. Inom 30 minuter hade magen helt lugnat sig. I vanliga fall kan det ta ett antal timmar... Men det skulle såklart kunna vara en slump.

Någon vecka senare kände jag samma sak igen och testade återigen oljan på magen och denna gång även ett par droppar i ett glas vatten. Denna gång lugnade sig magen ännu snabbare.

Efter någon dag bestämde jag mig för att testa oljan genom att äta något som jag vet att jag får ont och uppsvälld mage av. Den här gången tog jag två droppar i ett glas vatten innan jag åt. Jag fick inga känningar i magen alls. Nu var jag verkligen förbluffad! Jag testade ytterligare ett par gånger och fick då verkligen inse att oljan verkligen hjälpte mig.

Där och då bestämde jag mig för att på ett eller annat sätt lära mig mer om och jobba med eteriska oljor 💧🙏🏻. I mitt jobb som kostrådgivare träffar jag alldeles för ofta personer som i åratal haft problem med mage och tarmar och som inte fått hjälp. Nu får jag gång på gång höra hur de blir helt hjälpta eller får avsevärd förbättring bara genom att ta två droppar ZenGest om dagen.

Helt underbart, för jag om någon vet hur jobbigt det är med mage och tarmar som krånglar.

ZenGest är en oljeblandning som innehåller:ingefära, pepparmint, kumminfrö, korianderfrö, anis, dragon och fänkålsfrö. Dessa växter har ångdestilleras och kvar blir då den rena och kraftfulla eterisks oljan. Det är alltså en helt naturlig produkt. Eteriska oljor har används för hälsa och läkning i tusentals år i alla delar av världen.

Det är fantastiskt vad Moder Jord kan hjälpa oss med 🙏🏻🌍.
Har du problem med din mage dagligen eller mer eller mindre regelbundet?
Eller vill du kanske försäkra dig om att kunna äta lite mer än du behöver nu under den kommande julhelgen? Jodå ZenGest hjälper mot det med😉.
En flaska ZenGest innehåller 15 ml, och det räcker i en evighet med tanke på att det bara går åt 1 - 2 droppar åt gången. Den kostar 514:- (+ 72:- i frakt).
Du kan beställa via min sida. Du hittar information om varifrån du kan beställa och hur du ska gå tillväga under fliken "doTERRA -  eteriska oljor", eller klicka HÄR, så kommer du direkt dit.
Har du funderingar kring ZenGest, beställning eller andra eteriska oljor, så hör bara av dig.
Jag kommer fortsätta dela med mig av de eteriska oljornas värld här framöver för jag får så mycket hjälp och stöd av dem.
Jag har valt att jobba med dōTERRA framför allt för att de tillverkar renast möjliga oljor och också för att företaget har ett ansvarsfullt tänkande kring odling och de familjer och samhällen där de skördar sina växter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...