måndag 26 september 2016

Häng med på min Hööstboost för både mer balans, lugn och energi

Som ni vet är jag inte något fan av quick fixes när det gäller hälsa och viktnedgång. Det behövs långsiktighet och rutiner som passar in i din vardag för att det ska fungera både på kort och lång sikt.
Höstboost - Balans & Energi är visserligen en kort (tidsmässigt) distanskurs på 14 dagar, men ingen quick fix för det. Syftet är att ge dig inspiration till att göra små förändringar i din vardag som fungerar både nu och spå sikt för att du både ska hitta till lugnet och balansen och även till den där härliga energin.
För som du vet måste vi ha båda delarna för att vi ska må bra. Allt för mycket lugn och vila och "oaktivitet" gör oss lätt trötta och energilösa. Vi tappar ork och engagemang. Och allt för mycket aktivitet ger stress och press vilket resulterar i att vi inte orkar med något tillslut.
Att hitta en balans är alltså a och o.

I Höstboost - Balans & Energi träffas vi under 14 dagar i en hemlig grupp på Facebook. Där får du enkla tips på kost och dryck du kan lägga till i din vardag för att stärka upp immunförsvaret och öka energin. Inga pulver eller mixer utan vi utgår ifrån grönsaker, frukter, bär och kryddor som du har hemma (eller enkelt kan köpa i närmaste livsmedelsaffär) anpassade efter säsong.
Du får veta hur du enkelt i din vardag kan stressa av och öka både hälsa och välbefinnande genom Medveten andning. Något som kommer att öka ditt välmående väldigt konkret.
Vi jobbar också med Mindfulness som ett redskap till både lugn och njutning av både maten och tillvaron överlag.

Vi jobbar MED våra kroppar och förutsättningar och inte emot. Därför får du också jobba med olika tekniken för kroppskärlek - att lära dig att vara tacksam för och uppskatta din kropp.
Du kommer också få tips på hur du kan få in mer rörelse och aktivitet i din vardag - antingen med hjälp av ökad vardagsmotion eller genom att lägga till någon form av träning som du tycker om.
Likaså får du jobba med olika stretch- eller yogaövningar för att göra din kropp mer smidig och välmående.
Sömnen är också viktigt för din hälsa och ditt välmående, så givetvis tittar vi på hur du kan öka på eller förbättra sömnen.

Allt utgår från din situation som den ser ut nu och du jobbar sedan för att hitta lämpliga förbättringar/förändringar efter vad som känns rimligt för dig.
Ingen stress och ingen press - bara inspiration och motivation.

Syftet med denna korta kurs är att hjälpa dig att hitta till en bra balans som du kan ta med dit in i ditt liv framöver. Det här är inte ett viktminskningsprogram och du behöver inte väga dig eller på annat sätt kontrollera din vikt. Om du har önskan om att gå ner i vikt framöver kan detta vara en mycket bra grund, då just balans och harmoni är grunden för att du framgångsrikt ska kunna då en lägre vikt om du är överviktig. Med andra ord kan du under programmet eller efter få en viktnedgång som resultat (om du har övervikt), även om inte det är huvudsyftet.

Höstboost - Energi & Balans pågår 14 dagar och kostar endast 200:-.
Du kan läsa mer om kursen och anmäla dig via länken här nedan.
Höstboost - Balans & Energi
200 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...