onsdag 8 juni 2016

Junierbjudande på kursen Mindful Eating för Gottegrisar

Vi har bantat sedan mitten på 1800-talet, åtminstone var det då som den kraftigt överviktiga begravningsentreprenören William Banting gjorde begreppet "bantning" känt.
Nu så här en bit in i 2000-talet kan man ju tycka att vi borde ha fått kläm på det där med dieter och veta hur vi ska äta och bete oss för att ha och behålla en för oss normal vikt.
Men så ser det ju inte riktigt ut.
Trots all kunskap vi har så har vi aldrig varit så överviktiga runt om i världen som nu.

För mig är detta enbart en hälsofråga!
Vi är skapta olika och att alla ska passa in i samma "idealform" är bara dumheter. Övervikt är många gånger en hälsofråga och då är det de bitarna vi ska jobba med.
Och den problematiken jag ser handlar inte om att det finns en okunskap kring vad som är bra att äta och vad som är mindre bra. Det har vi full kolla på. Problematiken handlar istället om att vi har ett FELAKTIGT ÄTBETEENDE. Vi äter både fel, för mycket och av fel anledningar.
Jag  är övertygad om att kärnan i problematiken inte handlar om att hitta exakt vilka livsmedel (vilken diet) som ska följas utan att lära sig att hantera och förstå sitt ätbeteende.

Ett oerhört effektivt och förvånansvärt enkelt sätt att komma tillrätta med överätande, känsloätande och sötsug är att praktisera Mindful Eating. Du får lära dig att vara närvarande i nuet, göra medvetna val och njuta medans du äter. Det finns inga som helst förbud utan du ska lära dig att hantera sitt sötsug. Resultatet brukar bli riktigt förvånande för de flesta då de inser att de själva kan styra om, när och hur mycket de vill äta. Eller välja att avstå helt.

Bara för att så många som möjligt ska få upp ögonen för den här fantastiska metoden erbjuder jag under hela juni månad alla som vill att gå kursen för endast 95:- (ord. pris 249:-).
Kursen pågår under 14 dagar och du kan starta precis när du själv vill. Du får kursmaterialet i pdf-format till din mejl och läser/gör en uppgift varje dag under 14 dagar.
Syftet är att du ska införliva ditt nya ätbeteende i din vardag och att det ska bli ett naturligt förhållningssätt för dig.
Du som vill får också vara med i en hemlig grupp på Facebook för tidigare och nuvarande deltagare.
Du kan läsa mer om kursens innehåll och upplägg genom att klicka på "knappen" nedan.


Mindful Eating för Gottegrisar
95 krDET KAN VARA SVÅRT ATT FATTA, att du faktiskt med hjälp av NJUTNING och NÄRVARO i nuet kan lära dig att HANTERA ditt SÖTSUG, ditt KÄNSLO- och ÖVERÄTANDE. Men det är faktiskt ett av de mest effektiva (och lättsamma) sätt där du kan komma tillrätta med ätproblematik. För att ge så många som möjligt chansen att prova på denna enkla och tacksamma metod och för att den svenska sommaren är den mest perfekta tiden att praktisera mindfullness och njutning så får alla som vill ta del av mitt junierbjudande om att gå kursen för endast 95:- (ord. pris 249:-). Du som är nyfiken kan läsa mer om kursens upplägg och innehåll i länken nedan. https://simplesignup.se/event/79123-junierbjudande-mindful-eating-foer-gottegrisar-e-kurs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...