onsdag 18 maj 2016

VINN härliga Baby Foot för skönaste sommarfötterna


Det har blivit en skön (och behövlig) tradition för mig att välkomna sommaren med en skön fotbehandling med Baby Foot. Maken till skön och effektiv behandling som du lätt gör hemma har då jag aldrig varit med om.
Baby Foot är en bästsäljande produkt från Japan. Du gör en peeling med naturliga ingredienser som tränger igenom hudens översta lager. Detta torkar sedan och under kommer dina nya, mjuka och fina babyfötter fram. Helt smärtfritt och väldigt enkelt.

Den mest verksamma ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra som är mild och som hjälper produkten att tränga igenom huden.
Du trär på dig ett par stora plastsockor som innehåller den verksamma blandningen och låter dem sitta på under en timme. Det känns inte något alls. Efteråt sköljs fötterna av och då känner jag en lätt pirrande känsla som inte alls är obehaglig.
Efter ungefär tre dagar börjar den yttersta huden torka, "krackelera" och ramla av. Du kan då försiktigt hjälpa till med att få fram den nya mjuka huden genom att massera med en frottéhandduk.
PS! Om du som jag har lackade tånaglar får du vara beredd på att lacket lossnar direkt efter behandlingen.

Nu kan du som också är nyfiken VINNA din egen Baby Foot behandling.
Skriv en kommentar här under inlägget senast söndag 22 maj och berätta varför du skulle uppskatta en Baby Foot behandling. Glöm inte bort att skriva din mejladress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Vinnaren presenteras här på bloggen måndagen den 23 maj. Du får sedan din behandling hemskickad med posten.


Du som vill beställa ett eget exemplar (om du inte har tur att vinna) kan beställa ditt eget exemplar. Du hittar dem bland annat HÄR.

9 kommentarer:

 1. Åh jaaaaaa! Jag gjorde den behandlingen på en salong för ett par år sedan och mina fötter blev toppenfina hela sommaren. Jag har problem med självsprickor, men de försvann efter det. Jag vill gärna ta hand om mina fötter så de är fina och inte gör ont i sommar. Hälsningar Lotta B.

  SvaraRadera
 2. Den vill jag gärna prova. En kollega har berättat om den att hon tycker den är så bra. Jag blir jätteglad om jag vinner den till mina vintertrötta fötter. Som det är nu bävar jag för att visa dem i sandaler. Hoppas på tur hälsar Solveig Eriksson

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt sååå snygga sandaler till semestern på Palma, men inser nu att fötterna inte är lika snygga. Torra och spruckna och allt annat än redo att visas upp i sommarskor eller barfota.
  Baby Foot skulle göra susen!
  Hälsningar Johanna H

  SvaraRadera
 4. På arkeologiska utgrävningen i Mellanöstern (med start 30 maj!) måste fötterna skyddas mot hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Fötterna är alltså instängda i kraftiga kängor och tar väldig stryk därav. Därför vill jag prova Baby Foot när jag kommer hem!

  SvaraRadera
 5. Åh! Som vanligt är jag sist med allt modernt och skulle så gärna vilja prova, jag med! Har hört många prova och alla har varit positiva!

  SvaraRadera
 6. Åh, skulle vara perfekt till mina fötter, som tagit sånt stryk efter svår cancer och många tuffa cellgiftsbehandlingar. Den där kuren skulle jag och mina fötter gilla. Hoppas så på turen!
  Kram Madelene

  maddevla@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Skulle vara perfekt till mina fötter. Har både fot/nagelsvamp. Håller tumme och tå, att den fina vinsten hem till mig ska nå!

  Kram Birgitta
  abrahamsson.b@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Hoppas Baby Foot få vinna, till min underbara kvinna. Håller tummarna!

  Mvh/Robert
  robban2014@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Mina fötter behöver verkligen den här kuren. Har både svamp och förhårdnader. Hoppas sen får läsa att just jag vann, då blir jag en lycklig man.

  Mvh/Rolf

  rolfy49@hotmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...