torsdag 18 december 2014

Energikicken - kursen på nätet för dig som vill må bättre och orka merNär jag pratar om hälsa - min egen eller andras, så är min måttstock hur energinivån upplevs. Om du känner dig pigg och har energi till det mesta av det du önskar göra så är sannolikheten mycket stor att du äter rätt, känner balans i livet, känner tilltro till dig själv, sover tillräckligt och rör på dig bra.
Om du känner dig trött, håglös och kanske till och med utmattad så är det troligtvis så att en eller fler av områdena; kost, självkänsla, motion och sömn som är eftersatta.

Jag som kostrådgivare och hälsocoach har inlett ett samarbete med Lena Lilliér som är mental tränare och expert på stärkande tankar och motivation och Smulan Liljegren som är personlig tränare med massor med kunskap om hur du får en stark kropp efter dina förutsättningar.
Vi har alla i våra yrken noterat att alldeles för många upplever att de har alldeles för lite energi.
Det vill vi göra något åt.

Det var så kursen Energikicken skapades.
Vill vill göra skillnad och vi vill hjälpa alla som vill att få känna den där härliga känslan av energi som gör att inget känns omöjligt. Vi vet att det går att göra om du äter rätt, tänker rätt och rör på dig.

Våra "testare" som följde vårt program som ges som en e-kurs under 28 dagar fick fantastiska resultat. De uppgav alla att energinivåerna var väsentligt mycket bättre efter kursens slut och att de dessutom gått ner i vikt, blivit starkare och att sötsuget försvunnit.
Så här säger några av dem:
Lotta: "Känner att kroppen börjar förändras till det positiva. Trots att min förkylning inte vill ge sig helt, har jag betydligt mer energi nu än innan kursen startade".

Saida: "...vägde mig en vecka före energikicken..å ja ha gått ner typ 6-7 kg!!!!! på dom här veckorna..men åxå fått massa mer muskler..ja e mållös.var ska detta sluta??"

Susanne: "Saknar redan uppgifterna på mailen, som jag fått varje morgon under 28 dagar. Under kursen har jag gjort mer än jag faktiskt trodde jag skulle kunna göra och har lärt mig massor. jag kan konstatera att jag har fått nya smaksensationer. Dels känns det som om smaklökarna har vaknat. Kanske har de varit bedövade av socker tidigare eftersom det smakar annorlunda nu. Intensivare. Träningsformen har passat utmärkt då det av någon anledning är sååå besvärligt att komma iväg och träna. Igår provade jag BALKLÄNNINGEN som jag ska ha på mig i helgen. Den passar!!! Glädjen är stor. Känner mig starkare än någonsin."
Lina: "Energitestet har jag gjort igen nu efter kursen och jag höjt alla punkter några snäpp och om man ska se till synliga resultat så har jag gått ner 2,8kg och minskat ca 6cm i midjan. Dessa resultaten är jag super nöjd med och jag känner att detta har gett mig en kick att fortsätta sträva mot mina mål. Tack för en härlig månad med mycket pepp!!!"
Lotta: "Bästa förändringen är absolut känslan av att vilja äta och träna bra."
Energikicken är ett program över 28 dagar som ger dig nya och hållbara vanor. Du får alla kursavsnitten bekvämt till din dator och du kan ta del av dem när helst det passar dig.
Varje morgon får du peppande tankar till din mejl och på vår sajt får du ta del av tips och uppgifter som handlar om bästa möjliga kost för dig samt ett träningsprogram som du lätt anpassar efter din egen nivå.
Nästa kursstart är den 5 januari.
Varför inte ge dig själv årets (nästa års) bästa julklapp och säkerställa att nyårslöftet om att ta hand om dig på bästa sätt verkligen blir av?
Vi hjälper dig!
Du kan dessutom använda ditt friskvårdsbidrag om du har ett sådant på din arbetsplats.
Läs er om kursen och anmäl dig via länken nedan:


2 kommentarer:

  1. Jag köpte startkitet från Back to Earth, och ett par småprover. Underbart mineralsmink! Har inte riktigt lärt mig att få på bronzern snyggt, men det kommer säkert med lite övning. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det underbart Agneta! Du får snart i rätt teknik, ska du se. Fördelen är att man lätt kan välja hur täckande man vill att det ska vara.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...