onsdag 2 april 2014

Tänk Dig Smal - hållbar och långsiktig viktminskning på distansKursen Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT är min absoluta favoritmetod alla kategorier. Jag har jobbat med den i dryga tre år och det gör mig alltid lika glad att få äran att jobba med en grupp kvinnor (99,9 % är kvinnor) och få följa med på deras resa av kloka insikter, nya matvanor och tappade kilon.

Den 5 maj är det dags för nästa kurs. Det finns bara ett par platser kvar i den, så är du sugen är det läge att anmäla sig på stört.
Det som skiljer den här kursen från andra viktminskningsmetoder är att här går vi på djupet och jobbar med det som får dig att äta det där som du vet att du inte borde äta. De allra flesta av oss har kunskapen om vad vi bör och inte bör äta, ändå äter vi det "förbjudna" i tid och otid för att vi är ledsna, irriterade, stressade, har långtråkigt, firar etc. I TDS får du redskap för att jobba med både tankar och handlingar vilket gör att du har redskap för resten av livet för att en gång för alla få ett sunt ätbeteende.

Kursen pågår under sex veckor i en hemlig grupp på Facebook och kostar 795:- (avdrag för friskvårdsbidrag brukar accepteras av företag). Varje dag får du en uppgift att jobba med. Uppgifterna kan exempelvis handla om:

  • Att lära dig känna skillnad på hunger och sug.
  • Att inte låta andra "pracka på dig" mat och godsaker som du själv egentligen inte vill äta.
  • Att sitta ner när du äter.
  • Att identifiera de saboterande tankar som får dig att agera mot din vilja.
  • Att hålla dig fokuserad och motiverad.
  • Att peppa dig.
Fördelen med att hålla kursen i grupp är att alla som deltar har samma mål och jobbar tillsammans. Det blir en oerhörd styrka i att förstå att de tankar och beteende du har delar du med många andra och att ni nu tillsammans kan förändra det. I gruppen går det bra att skryta och vara glad, be om råd och tips eller vara ledsen över att det tillfälligtvis känns motigt.

Du kan läsa mer om kursens upplägg och innehåll HÄR.
Vill du knipa en av de sista platserna, mejla omgående namn, gatuadress, postnummer och ort samt telefonnummer till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.

Nedan kan du se resultatet av några av deltagarna som har Tänkt Sig Smala, fått en ny livsstil och gått ner en massa i vikt. Snart kan det vara din tur :-)!

Lena fick byta jacka helt efter att vinterjackan blev för stor

Anna kommer nu i smaljeansen lätt som en plätt

Maria har fått byta ut stora delar av garderoben
TDS uppmärksammas som framgångsrik metod i Amelia Kropp & Skönhet - Nina berättar om sitt deltagande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...