fredag 14 februari 2014

Alla Hjärtans Dag - erbjudande på min e-bok "21 dagar till ett EGOlogiskt liv" - endast 29:-!

I dag är det Alla Hjärtans Dag. En dag då vi kan anstränga oss lite extra för att visa de personer vi
uppskattar att vi gör just det - uppskattar dem, älskar dem, är tacksamma för att de finns för oss i våra liv.
Tanken är god med denna dag och alla de små saker vi kan göra för varandra är också trevlig - dock kan jag tycka att vi kunde ha lite mer fokus på det ALLA dagar.

Under alla mina år som jag har coachat är det en sak som ofta kommer upp som ett "problem". Vi är generellt lite får dåliga på att ta hand om oss själva. Självklart ska vi visa kärlek och omtanke till dem vi har runt omkring oss, men allt startar ändå hos dig själv. För hur ska du orka kunna ta hand om familj, vänner, jobb, hem etc. när du lägger all energi på att se till att allt det du har runt omkring dig fungerar till priset av att du själv och dina behov kommer i sista hand? Då hamnar du lätt i en karusell av dålig självkänsla, stress och utbrändhet.

Allt börjar hos dig!
Genom att se till att på bästa möjliga sätt ta hand om dig själv efter dina behov och de förutsättningar som finns kommer du att dels må så bra som det bara går, dels ha ork och energi till allt det andra du vill och behöver också.
Jag myntade uttrycket EGO-logisk för att jag ville ha en "motpol" till att vara egoistiskt. Att vara egoistisk är att tänka på sig själv och sina behov med ett syfte att få fördelar gentemot omgivningen. Att vara EGOlogisk är precis det motsatta. För när du börjar med ditt egna välmående kommer du också att bli en bättre förälder, partner, syskon, vän, kollega etc.

Jag skrev en e-bok/e-kurs för att kunna hjälpa fler att börja med att ta hand om sig själva lite mer. Den har hjälpt många från att ha haft fokus på att sätta andras vällevnad i första rummet till ett skifte där det egna välmåendet kommer först. Resultatet blir att ALLA mår bättre. Win win. Kan inte bli bättre. Så självklart vill jag ge ännu fler möjligheten att leva och må bättre - det är ju det jag brinner för. Därför har jag nu ett Alla Hjärtans Dag erbjudande som gäller i dag och i morgon:

Alla Hjärtans Dag special -  för dig eller någon du vill visa din uppskattning.
Fram till och med den 15/2 går det att beställa min e-bok/e-kurs "21 dagar till ett EGOlogiskt liv" för endast 29:- (ord. pris 89:)
Ge dig själv 21 dagar av omtanke och goda handlingar/vanor - ett bra sätt att sprida kärlek vidare.
Du kan läsa mer om boken/kursen HÄR.

Beställer gör du enkelt här nedan. Om du vill att e-boken ska vara en gåva, uppge mejladressen till den du vill att den ska skickas. Jag skriver då att det är en gåva från dig. Länken för att ladda hem boken kommer till din mejl inom 24 timmar.


21 dagar till ett EGOlogiskt liv - e-bok/e-kurs 29 kr

3 kommentarer:

 1. Vilket suveränt erbjudande!

  Önskar dig en underbar helg!

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika! Du sover nog nu, lägga sig innan 22 ;-) ..Vill beställa "21 dagar till.."
  Nu ska jag sova!!
  Hälsningar Monika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...