tisdag 21 januari 2014

ÅRETS HÄRLIGASTE HÄLSORESA! Följ med Hälsosmarta, Hälsa Mera och Qoola Qvinnor till Losinj i Kroatien


Det här är en fantastisk möjlighet för dig som är kvinna och som vill få en skön kickstart på ditt framtida hälsosamma liv. Kanske är du redan på gång och har en del goda och hälsosamma vanor, men känner att du vill ha fler verktyg och kanske mer motivation. Eller så behöver du komma igång från början nu, en gång för alla och utefter just dina behov.

Sista veckan i maj flyger vi ner till underbara Losjin  - en hälsoö i Kroatien. Vi bor på 4-stjärnigt hotell med halvpension, äter gott, umgås och naturligtvis lägger vi stort fokus på träning och hälsa i form av föreläsningar och workshops.


Vi flyger från:
Göteborg 24 maj - 31 maj
Sundsvall 23 maj - 30 maj
Luleå - 25 maj - 1 juni

En vecka spenderar vi tillsammans i vackra omgivningar, sol, värme och det gästfria Kroatien. Fyra av veckans sju dagar är schemalagda med träningspass (löpträning, core, pilates mm.) och föreläsningar om kost och hälsa under förmiddagarna. Under eftermiddagarna finns möjlighet för dig som själv jobbar med hälsa/hälsoprodukter att ta del av föreläsningar kring detta, ställa ut på minimässa och nätverka med kvinnor i branschen. Eller så njuter du bara av egentid, de vackra omgivningarna, sol och bad. Det har du också möjlighet att göra under de övriga tre dagarna som inte är schemalagda.
Schemat för alla aktiviteter kan du läsa HÄR.
Ett ypperligt tillfälle att kombinera aktivitet och nya insikter med vila och rekreation. Du kommer hem som än ännu mer fantastisk version av dig själv :-).


Arrangör av resan är Qoola Qvinnor under ledning av Siv Thuresdotter. Qoola Qvinnor är ett riksomspännande nätverk som riktar sig främst till företagande kvinnor (men även andra intresserade) som vill nätverka, dela med sig och växa. Under resan har du som vill möjlighet att lyssna på föreläsningar om framgångsrikt nätverkande, gå på nätverkspromenader och presentera ditt företag. Du som har företag har möjlighet att göra avdrag för denna resa då den innehåller konferens och utbildning.Jag och Josefi Dahlberg som jobbar med HÄLSOSMARTA kommer att berätta om varför vi väljer en kost utan vetemjöl och socker samt sparsamt med mjölk. Vi kommer visa på hur du enkelt kan göra hälsosam mat/mellanmål, prata om motivation och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag kommer också berätta om min populära kurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT.Malin Lundskog jobbar på Hälsa Mera där hon är PT, föreläsare, hälsostrateg mm. Malin kommer att visa på hur vi tränar på bästa möjliga sätt både nere i Kroatien och när vi kommer hem igen. Hon kommer också att föreläsa om motivation och berätta om hennes egna erfarenheter av utbrändhet.
Begränsat anta platser, så vänta inte för länge med att göra slag i saken. Bokar du din plats nu betalar du 700:- och resterande del av summan 21 dagar innan avresan.

Du kan läsa mer om resan och boka HÄR.
Läs mer om underbara Losinj HÄR.

Lite mer ögongodis från Losinj från FBsidan Losinj - Island of Vitality och resebolaget Scandjet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...