lördag 21 december 2013

TÄNK DIG SMAL - bästa julklappen och nyårslöftet


Var för inte satsa på dig själv, din hälsa och ditt välmående 2014?
Den 13 januari drar jag igång nästa upplaga av min populära distanskurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT på Facebook.
Under sex veckor får du under ledning av mig en daglig uppgift att jobba med som handlar om dina vanor och ditt ätbeteende. En del uppgifter är mer omfattande och andra lite enklare, men alla kommer att hjälpa dig att förstå vad det är som tidigare har hindrat dig från att gå ner i vikt (om du nu har provat och misslyckats en eller flera gånger). Några exempel på vad uppgifterna handlar om:

  • Äta med mindfulness
  • Planera ätandet
  • Lär dig att hantera saboterande tankar
  • Kunna hantera det sociala ätandet
  • Hitta stödjande tankar
  • Hitta stödjande beteende
  • Lära dig att känna skillnad på hunger, önskningar och begär
Tillsammans med övriga deltagare i den hemliga gruppen kan alla som vill dela med sig av före- och efterbilder, ställa frågor till mig eller övriga deltagare eller till mig, peppa och bli peppad mm.

Under de sex veckor som kursen pågår brukar deltagarna gå ner mellan 5 - 10 kg eller motsvarande en eller två klädstorlekar. Men det är inte det viktigaste utan det är att du får med dig redskap och nya vanor som du  kommer att ha användning av även i framtiden. När kursen är slut få de som vill fortsätta att (kostnadsfritt) vara med i ett forum på Facebook där det finns fortsatt möjlighet till diskussioner, frågeställningar mm. Stödet fortsätter alltså även i framtiden för de som behöver.

Du kan läsa mer om kursens upplägg, kostnad och vad tidigare deltagare har tyckt HÄR.
Vill du anmäla dig så mejlar du ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.
Så snart du har anmält dig blir du tillagd i Facebookgruppen och kan direkt börja med att ta del av startmaterialet som finns upplagt där.

Låt oss tillsammans se till att ditt 2014 startar på bästa möjliga sätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...