måndag 14 oktober 2013

TÄNK DIG SMAL - distanskurs på Facebook


Nu är det snart dags igen !
Den 4 november börjar nästa upplaga av Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT i en grupp på FB.

Det här är kursen för dig som en gång för alla vill få ett bra förhållande till mat och matvanor. Perfekt för dig som vill gå ner i vikt och provat "allt" tidigare. Nu kommer du att få rätt redskap.

Att gå ner i vikt handlar väldigt lite om dina kunskaper om mat, och istället väldigt mycket om dina tankar och ditt beteende kring mat och ätande. Det är därför KBT (Kognitiv Beteendeterapi) är ett sådant fantastisk redskap i sådana här sammanhang. I "Tänk dig smal" får du lära dig hur du ska förändra dina tankar och vanor så att du kan gå ner i vikt en gång för alla och behålla din nya vikt.
Metod baseras på boken "The Beck Diet Solution: train your brain to think like a thin person" av Judith S. Beck - översatt och anpassad till svenska förhållanden av mig.
Du ska också välja någon form av diet att följa. Vilken bestämmer du själv. Den ska dock vara hälsosam och kunna fungera utan problem en längre tid.

Kursen är en distanskurs i en sluten grupp på Facebook - enbart för deltagarna som gemensam plattform/diskussionsforum. Vi håller på i 6 veckor och varje kväll får du tillgång till morgondagens uppgift
Som kursdeltagare har du möjlighet att skriva egna inlägg, ställa frågor till mig eller övriga deltagare, kommentera och peppa. Facebookgruppen är ett forum där ni kan stärka och hjälpa varandra.

Under kursen får du bland mycket annat lära dig:
* Att planera ditt ätande.
* Att äta med mindfulness.
* Lära dig att hantera dina Saboterande tankar.
* Lära dig att hantera "misslyckanden".
* Skapa tid och energi.
* Lär dig skillnad mellan hunger, önskningar och begär.


Varför inte avsluta 2013 med att ge dig de bästa möjliga redskapen för ett hälsosamt 2014 och för alla kommande år framöver? Tipsa gärna din vänner som du tror kan vara intresserade av att vara med.
Kostnad 795:- Om du anmäler en vän tillsammans med dig får du 200:- rabatt.

Läs mer här: http://ulrikagabriel.blogspot.se/p/tank-dig-smal.html
Begränsat antal platser. Mejla din anmäla med dina kontaktuppgifter (namn, adress, telefonnummer och mejladress) till: ulrikagabriel@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...