fredag 23 augusti 2013

100 QOOLA QVINNOR ÅKER PÅ KONFERENS MED SCANDJET TILL KROATIEN

Biograd i Kroatien
Qoola Qvinnor är ett nätverk för kvinnor och med kvinnor, grundat av Siv Thuresdotter i slutet av 2009. Tanken var att skapa en möjlighet och en plattform för kvinnor där alla är varandras förebilder och där inspiration och delaktighet är en självklarhet. Nätverket har blivit en succé och finns nu både på nätet och har regelbundna träffar runt om i landet.
Facebooksidan stoltserar med fler än 16 000 gillare och är en naturlig mötesplats för medlemmarna i nätverket. För är det något som är en gemensam nämnare hos alla Qoola Qvinnor, så är det vetskapen om att det går alldeles utmärkt att nätverka med hjälp av sociala medier. Viljan till fysiska träffar har också vuxit fram genom åren och nätverksträffarna blir bara fler och fler. Orter som i nuläget har aktiva nätverk är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Eskilstuna, Jönköping, Nyköping, Oxelösund, Växjö, Helsingborg, Halmstad, Kristianstad och Kungsbacka - och fler blir det.Nu har Siv beslutat att ta både nätverkandet och alla Qoola Qvinnor till en ny nivå, nämligen till en konferens i vackra Biograd i Kroatien. Den 1 - 5 september håller vi - ja, jag skriver vi för jag ska självklart åka med :-)...) till i och på hotell Adriatic.
100 Qoola Qvinnor flyger ner med Scandjet och ska under några dagar nätverka och ha trevlig. I programmet finns 30 föreläsningar att välja mellan som självklart hålls av deltagande kvinnor. Det finns också utrymme för motion, god mat, sol och bad.

Siv Thuresdotter
Alldeles fantastiskt är det att så många kvinnor väljer att följa med denna första Qoola Qvinnor resa. Uppenbarligen finns en stor längtan efter att få nätverka tillsammans under trevliga förhållanden.
Många av de kvinnor som är medlemmar i Qoola Qvinnor är egna företagare och ser det som ett sätt att både nå ut med sina egna verksamheter, att knyta nya kontakter, hitta nya samarbetspartners, få nya kunder och inte minst att umgås under trevliga förhållanden. Men alla medlemmar är inte företagare, utan ser den här formen av nätverkande som ett trevligt och givande sätt att få nya vänner, kontakter och att helt enkelt berika sitt liv.

Jag ser mycket fram emot denna resa. Självklart för att få träffa alla dessa härliga, kreativa och inspirerande kvinnor som jag kommer att få umgås med under några dagar, men också för några dagar med sol, bad och god mat. Dessutom är det lite av en rekognoseringsresa för min del. Tillsammans med Siv och Qoola Qvinnor planerar nämligen jag och Josefi Dahlberg att till i vår (början av maj) erbjuda en HÄLSOSMART resa till samma hotell. En resa där vi bjuder på vårt helhetskoncept HÄLSOSMARTA (kost, motion, återhämtning, personlig utveckling och motivation). Mer om detta kommer självklart.

Men först ska jag avnjuta denna konferensresa och jag kommer  givetvis att dela med mig av mina upplevelser och erfarenheter.

Läs mer:
Qoola Qvinnors hemsida
Qoola Qvinnors Facebooksida

Bli företagsmedlem i Qoola Qvinnor
Bli privatmedlem i Qoola  Qvinnor.

6 kommentarer:

 1. Jaa, ett underbart inlägg Ulrika !! Vad mycket spännande vi har att se fram emot. Både på den här resan och fortsättningsvis!! Det börjar pirra i kroppen av reslust och spänning nu!! Kram och vaa´d vi ska ha roligt!!
  HÄLSOSMART såklaaa´rt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli toppenkul. Längtar verkligen.

   Radera
 2. Längtar!!! Ser fram att träffa både nya och gamla bekanta inom QQ!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska det bli spännande. Det ser jag också fram emot.

   Radera
 3. Åh vad härligt skrivet det är verkligen snart vi ska iväg! Ulrika, vi är 3 till fr Vås ska vi samåka t Arlanda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli fantastisk kul Ellinor. Jätteroligt att ni ska med :-)!. Jag åker "dessvärre" från Göteborg. Skulle inte varit med på resan alls från början, men fick en återbuds-biljett som var från Landvetter. Det gick inte att boka om så att jag kunde flyga från Arlanda - även om jag inte kan förstå varför det ska vara omöjligt att fixa. Det är ju samma plan... Men det blir bra ändå och vi ses på planet.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...