fredag 5 juli 2013

SATSA PÅ EN EGOLOGISK SOMMAR - KÖP MIN E-BOK/E-KURS FÖR ENDAST 49:-

Sommar och förhoppningsvis lite lediga sköna dagar som du kan ägna åt sådant du uppskattar. Varför inte satsa på dig själv och öka din må-bra faktor under juli månad genom att följa min 21 dagar långa e-kurs "21 dagar till ett EGOlogiskt liv". Du kommer att få en njutningsfull sommar och ta med dig en massa goda vanor in till hösten. En klok investering att njuta av både nu och sen.

Att vara EGOlogisk innebär att du gör saker som du mår bra. Det kan vara både i stort och smått. När du mår bra, känner dig nöjd med dig själv och tillvaron så kommer du per automatik att bli en bättre vän, partner, förälder, kollega etc. Alla vinner på att du är mer EGOlogiskt.
Tyvärr är det svårt för många av oss att sätta oss själva i första rummet och lyssna efter våra behov och önskemål. Det är därför jag har satt ihop den här kursen - för att ge dig de verktyg du behöver för att under 21 dagar bli en fena på att utan att vara det minsta egoistisk ge plats till dig själv och dina behov.
Varje dag får du en ny uppgift att jobba med och successivt kommer du att lära dig nya goda och hållbara vanor som får dig att må bra.

Under kursen får du bland annat lära dig;
- Att mäta din energinivå
- Vad EGOlogiska handlingar innebär
- Att anpassa dig efter dina förutsättningar
- Hur du kan förändra dina saboterande tankar
- Jobba med tacksamhet
- Jobba med affirmationer
- Att starta din dag på bästa möjliga sätt
- Att planera för egentid
- Att säga nej när det behövs
- Att vara mindfull i vardagen
- Att säga ja till sådant som berikar
- Hur motion kan få dig att må bättre
- Att stärka din självkänsla och självkärlek
- Att slänga bort offerkoftan
- Att visualisera dina önskningar

- Att avsluta dagen på bästa möjliga sätt
- Att utmana dig själv med att prova något nytt


Normalt kostar denna e-bok/e-kurs 89:-, men under juli månad har du möjlighet att beställa den för endast 49:-. Skicka ett mejl till mig på ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com där du talar om att du vill beställa boken. Du kommer redan samma dag att få en länk så att du kan ladda ner e-boken till din dator samt uppgifter på hur du för över pengar till mitt konto.


Tveka inte! Se till att det här blir din mest EGOlogiska sommar någonsin redan idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...