måndag 8 juli 2013

DAGENS EGO - 8 juliJag vill inspirera DIG till att ha en EGOlogisk sommar och kommer varje dag under resten av Juli månad att bjuda på Dagens EGO - ett tips till dig för att du ska bli mer EGOlogisk.

Att vara EGOlogisk innebär att du tänker på dig själv och dina behov. Det är inte samma sak som att vara egoistisk, utan faktiskt precis tvärt om. En egoistisk person tänker på sig själv för egen vinnings skull och bryr sig inte alls om omvärlden. En EGOlogiskt person tänker på sig själv och vad hen behöver för att må bra eftersom hen vet att när hen själv mår bra så gör även alla andra runt omkring det.

EGOlogiska handlingar kan var både stora och små. Det beror helt enkelt på vad du behöver och vad du har möjlighet att göra. Varje dag under resten av Juli kommer du att få en "utmaning" av mig som jag hoppas kommer att sätta guldkant på din tillvaro och sommar.

Dagens EGO: Känn efter hur du vill njuta av din lunch idag. På vilket sätt skulle den kunna bli så där extra trevlig och mysig? Vad är möjligt att göra så att det blir en skön och trevlig stund på dagen?Du som vill gå "all in" kan dessutom beställa min e-bok/e-kurs " 21 dagar till ett EGOlogiskt liv" där du under 21 dagar får lära dig allt du behöver för att kunna leva ett EGOlogiskt liv både nu och i framtiden. Boken/kursen kostar normalt 89:-, men du får beställa den för endast 49:- under Juli månad. Du som är intresserad av erbjudanden mejlar till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.
Du kan läsa mer om kursens upplägg och innehåll HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...