tisdag 30 juli 2013

MIN FAVORIT - CYKELVÄSKAN

Favoriten från Cykelliv
För två somrar sedan köpte jag min cykelväska, och vilken god användning jag har fått av den. Jag som gillar att cykla så mycket det bara går och som så lämpligt  bor i en cykelvänlig stad (Västerås) har använt väskan flitigt.
Det fiffiga med denna väska är att den har små krokar på sidan som gör att den går att häkta fast på pakethållaren. När man inte cyklar kan man dölja krokarna bakom en tygbit.

Inte nog med att den är väldigt praktisk, den är himlans snygg också. Jag får alltid en massa positiva kommentarer från människor som dels tycker att väskan är så somrigt fin, dels att den är så praktisk.

Cykelliv hittar du massor med olika typer av cykelväskor - blommiga, glada och fina som min och mer traditionella, enfärgade, rymliga och till och med anpassade för att förvara hunden i.
Gillar du som jag att cykla och vill ha en praktisk och snygg väska med på cykelfärden, så gå in och titta på alla snygga och praktiska alternativ.

1 kommentar:

  1. Ooooh vilken fin cykelväska. Sån skulle jag ha. Men det blir nog väldans dyrt då jag inte har cykel och måste isf införskaffa en först, hahaha

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...