fredag 31 maj 2013

VI BJUDER PÅ GRÖNA SMOOTHIES PÅ GLOBAL LIVING


Kom och smaka!

Jag och Josefi Dahlberg som arbetar tillsammans med "projektet" HÄLSOSMARTA kommer att inleda ett samarbeta med Västerås mysigaste café/lunchställe/inredningsbutik Global Living. Vi börjar med att bjuda alla som är nyfikna på 

Gröna Smoothies 
onsdagen den 5 juni 
från klockan 14 på eftermiddagen
på Global Living.

Ta chansen att provsmaka två av våra egna gröna, sköna smoothie-favoriter. En som är lite mildare
och fruktigare och en som är riktigt grön och energifylld. Global Living kommer sedan att erbjuda dessa och kanske även några fler varianter på Gröna smoothies till försäljning.

En Grön smoothie ger dig en härlig start på dagen om du tar den till frukost. Den ger dig en energikick när du tar den som mellanmål eller ett härligt komplement till en lättare lunch. Kort sagt, det är alltid läge för en Grön smoothie.
Basen i en grön smoothie är alltid de gröna bladen. Det kan vara grönkål, ruccola, babyspenat eller några andra gröna blad. De gröna bladen ger dig en rejäl injektion av järn, magnesium, kalcium vitamin C, vitamin K, vitamin E och folat. Dessutom tillsätts andra grönsaker och frukter efter tycke och smak och tillsammans blir det en fantastiskt energirik dryck.
Många känner sig skeptiska då de ser den gröna drycken, men efter ett smakprov konstaterar de allra flesta att det smakar riktigt gott.

Ta nu chansen att komma och provsmaka och passa på att träffa oss och ställa frågor om kost och hälsa. 

Veckan därpå, tisdagen den 11 juni närmare bestämt kommer vi ha en föreläsning på Global Living där vi berättar om våra egna erfarenheter av matallergier och överkänslighet samt pratar om varför vi bör utesluta viss kost och vad vi bör äta istället. Under kvällen får de som deltar också vår HÄLSOSMARTA - tallrik. Den innehåller sesampanerad laxfile, ruccola och färskostcréme samt en sallad på spenat, kikärtor, tomat, broccoli, chili och mango. Nyttigt och gott - precis som det ska vara. Mer information om detta kommer, så håll utkik här på bloggen och på vår Facebooksida. Biljetter till föreläsningen köper du på Global Living.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...