måndag 11 mars 2013

TÄNK DIG SMAL - NU ÄR DET DIN TUR!


Är du nöjd med din vikt?
Har du en bra relation till mat?
Är du nöjd med dina matvanor?

Tyvärr är det många som svara nej på dessa frågor. Allt för många idag har inte ett naturligt förhållande till mat, utan använder maten som tröst, uppmuntran, för att kunna koppla av eller för att få energi, för att man är arg, ledsen eller irriterad. Det finns hur många anledningar som helst att stoppa något i munnen -  de allra flesta har inte så mycket att göra med att du är hungrig och behöver näring.

Du VET vad du ska äta och inte ska äta för att må bra och för att inte gå upp/alternativt gå ner i vikt. Ändå är det så SVÅRT.
Problemet ligger inte i att du saknar kunskapen om vad som är bra eller dåligt att äta. Problemet sitter i ditt huvud och handlar om dina tankar om mat och ätande.
Och du är inte ensam om detta.

Det här är nu tionde gången jag håller distanskursen Tänk Dig Smal och det är så fantastiskt roligt att få jobba med alla kvinnor ( 99% är kvinnor, men kursen fungerar självklart lika bra för män) som har deltagit och få vara med på deras resa när deras tankar och handlingar i relation till mat förändras på vägen. Det är riktigt, riktigt häftigt.
Många av de som deltar har åratal av bantning med sig i bagaget, som uppenbarligen inte har lyckats. Tack vare kursen och dess innehåll får de den "felande länken". Det redskap som behövs för att lära sig att TÄNKA och HANDLA rätt.

Nu kan det vara din tur att en gång för alla sluta banta och få ett sunt och naturligt förhållande till mat. Läs mer och kursens innehåll och upplägg HÄR.
Det finns ett fåtal platser kvar och sista anmälningsdag är den 17/3, så tveka inte om du är intresserad.

Kursen startar 1 april och vi jobbar tillsammans via vår gemensamma blogg fram till 23 juni.

Så här har en tidigare deltagare sagt om kursen:

"Den här resan blir bara mer och mer spännande! Jag har lärt mej mkt om mej själv och har så smått börjat förstå varför jag inte har nått ända fram tidigare. Att saboterande tankar kunde ställa till det så mkt var jag inte överhuvudtaget medveten om, en riktig aha-upplevelse. Inte heller att dagligen upprepade peptalk kunde stötta så mkt :-)"

2 kommentarer:

  1. Hur anmäler man sig?

    SvaraRadera
  2. Du anmäler dig genom att skicka namn, adress, telefonnummer och mejladress per mejl till kontakt@ulrikagabriel.se.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...