måndag 14 januari 2013

RENSA I RÖRAN - VECKA 3

Åh vad skönt det känns att fortsätta rensa så här i början av året. Denna veckas projekt var min hemarbetsplats. Ett skrivbord som har en tendens att bli ganska belamrat - fort och ofta. Där behöver jag rensa kontinuerligt. Tacksamt är det, för det går ganska fort och hjälper mig att hålla ordning på prylarna.
Denna veckas rensning gav inget av värde att ge bort till bättre behövande, men som du ser av före och efterbilden ger dig mig ett mer ordningssamt skrivbord.

Nästa veckas projekt får bli mappen med kvitton.
Den är INTE rolig att ta sig an. Speciellt inte nu när jag inser att jag och mannen har haft olika "system" när vi har lagt in kvittona.
Där finns en del att rensa.

Ni får se resultatet nästa vecka!

Hur går det med rensningen för dig? Är du nöjd med resultatet? Vad blir nästa veckas projekt?
Du som ännu inte varit med i utmaningen, det är inte försent ännu. Läs mer om upplägget och anmäl dig HÄR.

4 kommentarer:

 1. Jag hänger på med mitt skrivbord också. Men jag tänker inte fota mitt för då får alla som ser det en chock. Tack för att du sätter igång mig Ulrika :)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte riktigt kört ett område i veckan utan blivit fler... Svårt att sluta när man väl börjat, men huvudsaken är väl att man är i gång och att man håller sig till ett litet område i taget :) Har tagit tag i två garderober, ett par hyllor i bokhyllan (som det alltid hamnar grejer på) och gått igenom alla köksskåpen :)

  http://nettanbutterfly.bloggplatsen.se/kategori/148120-hem-inredning/

  SvaraRadera
 3. Så befriande att rensa i röror av olika slag!

  Själv så rensade jag skrivbordet innan jul. :)

  SvaraRadera
 4. Jag har redan gjort bort min rensning i röran, men när jag ser din bild vill jag tipsa dig om att köpa en separat skärm oxå, ger bättre ergonomi i arbetet då du kan sitta med rak nacke när du jobbar vid datorn.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...