tisdag 20 november 2012

SLUTBANTAT MED TÄNK DIG SMAL

Den 7 januari är det dags för den åttonde uppstarten av min populära webbaserade kurs Tänk Dig Smal - gå ner i vikt med KBT
Det är en tre månader lång kurs som passar dig som inte är nöjd med ditt förhållande till mat och som kanske på grund av det har några eller många kilon för mycket.

Kursen baserar sig på KBT, vilket innebär att vi jobbar med dina känslor, tankar och handlingar. För vad du ska äta inte äta, det vet du med all säkerhet redan. Ändå är det så svårt... Eller hur?!

Ett stort antal deltagare har nu gått kursen. Alla har haft olika bakgrund. Många har jojobantat större delen av sina liv - utan resultat tidigare. Flera stycken har haft problem med ätstörningar och ett antal har haft olika sorters matberoenden. Det de har gemensamt är insikten att det var den här biten i pusslet som saknades - redskapen för att kunna tänka och handla annorlunda i olika matsituationer.

Nästa kursstart är som sagt den 7 januari. I nuläget är hälften av platserna redan uppbokade, så är du intresserad är det hög tid att anmäla sig nu. Upplägget är som sådant att du följer kursen via en gemensam blogg där alla lektioner/uppgifter presenteras, ett nytt varannan dag. Du har där möjlighet att diskutera med övriga deltagare, ställa frågor och skriva dina egna inlägg. För de som vill finns också en grupp på Facebook för diskussioner. 3 månaders deltagande kostar 795:-.

Läs mer om kursens innehåll, upplägg och inte minst vad tidigare deltagare har tyckt HÄR.

Anmäler dig gör du genom att mejla: namn, gatuadress, postadress och telefonnummer till: kontakt(snabela)ulrikagabriel(punkt)se

Det är alltid lika härligt att dra igång ett nytt gång i Tänk Dig Smal. Alla är peppade och redo att äntligen få de redskap som behövs för att förändra sina matvanor. En oerhört positiv och härlig kraft! Delar du den med oss nästa gång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...