lördag 8 september 2012

TÄNK DIG SMAL - NY KURSSTART 1/10: anmäl dig nu och få 200:- rabatt


Tänk Dig Smal (TDS) är en bloggbaserad nätkurs där vem som helst kan vara med efter sina förutsättningar. TDS är en metod som bygger på Kognitiv Beteendeterapi (KBT) som har visat sig vara en mycket effektiv metod för att förändra beteenden inom en mängd olika områden - inte minst viktminskning.

Kursen pågår under tre månader. Du och övriga kursdeltagare får tillgång till en gemensam blogg (ej öppen för allmänheten) där du varannan dag får nya uppgifter att träna på. På bloggen kan alla som vill kommentera, ställa frågor och även publicera egna blogginlägg. På så sätt skapas också en bra och givande gruppdynamik som också är viktigt.
De som vill kan också gå med i en Facebookgrupp som är till för både tidigare och nuvarande deltagare i kursen.

Under kursen får du lära dig att förändra dina tankebanor och vanor som rör maten och ätandet. Vi vet alla idag hur vi ska bete oss för att gå ner i vikt - äta rätt och röra på oss. Ändå är det så svårt. Det beror på att vi många gånger äter av andra anledningar än att vi är hungriga. Vi äter för att vi är ledsna, känner oss ensamma, vill fira, har långtråkigt, är trötta, är arga, känner oss besvikna osv. Många gånger äter vi också av sociala skäl, det vill säga att vi äter för att vi tror att det förväntas av oss.

I TDS kan du som vill välja en diet att följa. Vilken diet du väljer är helt upp till dig. Det ska vara en diet som är sund och som du mer eller mindre kan hålla dig till även i framtiden.
Du kan också välja att bara följa de råd och ändra dina tankar och handlingar  kring maten, utan att välja att följa en diet. Med stor sannolikhet kommer du att tappa kilon ändå - om du bär på några för mycket...
Du kommer att lära dig ett nytt sätt att tänka och agera som du kommer att ha användning för för all framtid - just därför har denna metod visat sig ha en bestående effekt på vikten. Detta sätt att tänka kommer även att hjälpa dig inom många andra områden i livet.

Personer som har gått denna kurs tidigare har haft allt mellan 50 kilos övervikt till bara ett par trivselkilon som de velat bli av med. En del har inte haft någon övervikt alls utan istället känt att de inte har ett riktigt sunt förhållande till mat och velat lära sig tänka och handla klokare och friskare. 
Många som har gått kursen har jobbat med att gå ner i vikt tidigare - MÅNGA gånger. En del har också varit inskrivna hos övervikts- eller ätstörningsenheten och parallellt fått hjälp där. Dessa har efter kursen uttalat att de har fått mer hjälp av TDS och bättre fungerande redskap än vad de tidigare fått genom sjukvården.

Under kursen får du bland annat jobba med:
  • Att hitta din motivation
  • Att hitta lugna och fungerande matrutiner
  • Att sluta med emotionellt ätande
  • Att planera ditt ätande
  • Att skapa tid och energi
  • Att lära dig hantera "misslyckanden"
Här kan du läsa om vad två tidigare deltagare tyckt om TDS:

Nästa kursstart är 1 oktober och kursen håller på fram till 23 december. Det finns ännu platser kvar till denna kurs, men antalet är begränsat. 
Passa på nu att anmäla dig om du för all framtid vill få ett gott förhållande till mat och hitta din drömvikt på köpet. Du som anmäler dig senast 9/9 får 200:- i rabatt. Ordinarie pris är 695:-, du betalar alltså endast 495:-. 
För att anmäla dig mejlar du: namn, adress, telefonnummer och mejladress till: kontakt@ulrikagabriel.se
För att få 200:- i rabatt på anmälningsavgiften anger du "höstpris".

Läs mer om TDS HÄR.

Under kursen får du tillverka PEPPKORT som ska stärka och inspirera dig


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...