torsdag 20 september 2012

QOOLA QVINNORTRÄFF MED LILI ÖST

Ulrika Gabriel, Lili Öst och Eva-Marie Janelo
I onsdags var det dags för ännu en träff för oss nätverkande Qoola Qvinnor i Mälardalen. Den här gången träffades vi i Eskilstuna där Best Western Plaza Hotel ställde upp med fina lokaler och förträfflig service mitt i centrum. Den här gången hade vi nöjet att bjuda på en liten "föreställning" av ingen mindre är fantastiska Lili Öst. Lili som har många talanger och strängar på sin lyra. Vad sägs om artist, låtskrivare, inredare, konstnär,föreläsare och författare... för att nämna några? En varmare och mer inspirerande kvinna får du leta efter.

Lili bjöd på ett smakprov ur sin föreläsning/show -  Jag blir vad jag tänker. Underhållning, klokskaper och eftertanke serverat på ett ytterst smakfullt sätt.
Lyssna här på Lilis fantastiska sång och underbara text. Den här kommer jag ladda ner och lyssna på när jag cyklar till jobbet varje dag. Jag kommer ha ett leende från ena örsnibben till den andra ;-). Finns att ladda ner på Itunes.


Förutom att lyssna på Lili blev det lite kvällsfika och utlottning av böcker. Jag blir så fascinerad av att det inte bara handlar om Qoola Qvinnor, utan också väldigt Qompetenta Qvinnor. Det finns många talanger bland oss och det är så härligt att få bli inspirerade.
Denna kväll fanns flera författare bland oss och vi kunde köpa deras böcker till bra pris:

Och jag som är en "bokoholic" - älskar verkligen böcker! blev överlycklig att få signerade exemplar av både Lilis och EvaKarins bok. Ska bli jättespännande att läsa. Eva-Maries bok har jag redan läst och den tycket jag mycket om.

Nästa QQ- träff i Mälardalen kommer troligtvis att ske i början av december, så håll utkik då.

Läs mer här om:


1 kommentar:

 1. Åh, vilken trevlig kväll ni ordnat i Eskilstuna! Kram på er och hoppas vi ses snart igen...Vi syns i Stockholm den 8/11 på Scandic Park. Alla varmt välkomna! Obs.
  https://www.facebook.com/events/410654112326313/)

  Tusen tack Ulrika och Eva-Marie - vilket kanonjobb ni gör för nätverket!

  Goa hälsningar
  Siv

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...